2777
2789
عنوان

تاپیک هلو ها 🍑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 34 پست
باسلام اومدم کافور پخش کنم.

کافور دیگ جوابگو نیس فرزندم زنگ بزن اتش نشانی بیاد اتش فشان اینارو خاموش کنه😂😂

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂منم همینطور

خیلی اوضاع خیته😂

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
می شه بگین چی به چیه

خجالت میکشم بگم والا😂

خجالت میکشم بگم والا😂

من داشتم از بیخوابی میمردم که چشمم به اون تاپیک و کاربرای همیشه در صحنه افتاد🤣🤣🤣

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

برین کنار کافوری نشین😷 

راستی کافور چجوریه واقعن خوردنیه؟ پودره؟ اصلا داستانش از اول چی بوده که اینقد سر زبون افتاده

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
من داشتم از بیخوابی میمردم که چشمم به اون تاپیک و کاربرای همیشه در صحنه افتاد🤣🤣🤣

اره بخدا😂😂😂

برین کنار کافوری نشین😷  راستی کافور چجوریه واقعن خوردنیه؟ پودره؟ اصلا داستانش از اول چی بوده ...

کافور یه ماده سفید و خوشبو ه که از بعضی از گیاها تهیه میشه عطر خوشی داره رو مرده هم میریزن ولی این یه خاصیت هم داره که یه سری حس ها رو سرکوب میکنه فک کنم بیشتر خاصیت درمانی داره

بقیه چشماشونو ببندن تابمن بگه

خیلی زشته من‌نیمگم به اسی بگو 

کافور دیگ جوابگو نیس فرزندم زنگ بزن اتش نشانی بیاد اتش فشان اینارو خاموش کنه😂😂

😂😂🔥

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷