2777
2789

من خودم حدودا 7 ماه پیش عمل سنگ صفرا داشتم بعد موقعی بهوش اومدم گنگ نگاه میکردم بعد دکتر خودم از شهرمون هلک و هلک اومده بود حال من و بپرسه منم مث گاااو فقط زل زده بودم آخرشم گفتم این مرتیکه کیه مث.... داره من و نگاه میکنه گمشه بیرون. علاوه بر این پرستارها هم که میومدن من به رگبار فحش میبستمشون.... 

و روز بعدش که کامل بهوش اومدم فهمیدم چه... خوردم 💔

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😂

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
پیش میادمنم بعدازبیهوشی چرتوپرت میگفتم🤣

دیدی اولش مغزت هیچی رو لود نمیکنه همش گنگ نگاه میکنی بعد عصبی میشی و تا یروز بعدش کاملا خوابی:-(

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔
چرا من وقتی بهوش اومدم مثل بچه ادم هیچی نمیگفتم گرفتم خوابیدم باز 🚶🏻‍♀️

من تو همون حالت ابهام هرچی به ذهنم میومد رو میگفتم بعدشم میخوابیدم😂

توبیهوشی چرتو پرت نمیگفتم ولی موقعه ای که پرستار اومد چسب رویه بخیمو بکنه محکم‌کشید دااااااد زدم‌خااااااک تو سرت خااااک توسرت😁💔😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

فقط یه ملحفه روم بوده لباس نداشتم جلو داداشم و نیرو خدماتی مرد بیمارستان ملحفه زدم کنار رو تخت واستادم😭😭 بعدش داداشم هرکار کرده بشینم گفته تو عمل کردی حالت بد میشه فریاد زدم تا اینکه مامانم اومده حرفشو گوش دادم آروم گرفتم 

من دماغمو عمل کردم تو ریکاوری که به هوش اومدم نگاه کردم دیدم یه خانم اه و ناله میکنه بعد یه اقا اومد بالا سرم گف کلاهت کووو گفتم ندارم کلاه خودشو گذاشت سرم چون موهام باز بود سوای ندادم 

خداروشکر سوتی ندادم.ولی اصلا حسه خوبی نیست موقع بهوش اومدن.یجور مث جون کندنه.

نه بابا راحت به هوش میای مث موقعی که از خوا پا میشی