2777
2789
اره خداروشکر ن مناسبت ها رو یادش میره ن کادو دادن  اون بیشتر بی دلیل کادو میده ولی من فقط تو من ...

خب همون ۱۷ تومن خرج کردین

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش و من ندادم بابامم ۶ تومن کمک کرد اخه شوهرم برای تولد خانوادم همیشع کادو میده بابامم دستش درد نکن ...

دستش درد نکنه پدرت

رابطتتون همیشه گرم پر آرامش عزیزم🧡💫

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

یادمه هفده سالم بود تازه دوست شده بودم با یکی اولین قرار پول جمع کرده بودم رفتم سکه یک گرمی براش خریدم  رفتم سر قرار با یه دسته گل رز قرمز 😂خاک تو سر جوگیرم کنند الان چند ساله  ازدواج کرده دو تا بچه داره من اینجا مجردم

والا من از دلم نمیاد برای خودم خرج کنم چه برسه یکی دیگه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

سلام میشه لطفاً از تاپیک شما از لاغری چی میدونید من بازدید کنید و از اطلاعاتتون بگید و از اطلاعات دوستان بهره ببرید.🌷🌷💜💜

با تشکر و عرض پوزش از استارتر عزیز بابت پست بی ربط با موضوعشون 🙏🏻🙏🏻💜❤💞❣️

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

من گرون چیزی براش نخربدم چون درامد ندارم 

ولی پیراهن بوده تولد گرفتم براش(درحد ی کیک و دونفری بودن و..   و دستبند و اینجور چیزا

ولی اون همیشه سنگ تموم گذاشته کلا گرون میخرید همیشه(البته اونقد گرون نه ها‌.نسبت ب درامدش میگم گرون

حال ندارم.

ی شیشه ادکلن مردانه با باکس کادویی و اینا کلا ۲۵۰ شد سال ۹۵

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

دوس پسرم بود اون موقع

یه ساک نو دادم‌ بهش چون فوتسال بازی می کنه تو تیم دانشکدمون

اون موقع تازه اجازه داش ورزش کنه.پاشو عمل کرده بودن

البته اهل کادوی گرون نیستم چون برام یه سری چیزمیز خریده بود و تولد گرفته بود اینو دادم بهش

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع