2777
2789
عنوان

امشب حرفمو رک زدم بهشون

918 بازدید | 48 پست

خونواده شوهرم دعوت بودن خونم..خیلی این چندوقته مامانش رومخمه،خیلی اذیتم کرده هیچ جا حتی خونه خودم احتراممو نگه نمیداره.ی قابلمه کوچیک از برنجا باقی مونده بود خواهرشوهرمو جاریمم که دیروقت تشریف اورده بودند فقط داشتن ظرفارو میشستن،بعد مادرشوهرم هول هولکی گفت این قابلمه رو نمیشع شست میزارم کنار فردا خودت بشور،گفتم  دورشو که میشه بشوری که  میشع داخلشو یکم آب بریزید تا خیس بخوره لااقل،مادرشوهرم گفت وا چقدر تو تنبلی زورت نیاد فردا خودت بشوری،توکه بیکاری همش توخونه،خب فردا این ی قابلمه که چیزی نیس بشور اینام خسته شدند دیگه😐.من یهو خون جلو چشمامو گرفت گفتم من کجا تنبلم  درحالیکه هرمهمونی رفتم تا آخر ظرفا روشستم با قابلمه رو خونه خودشونم همینکارو کردم،یهو مادرشوهرم سرخ شد باباااا بپا،چقدر حسابرسی حالا چون توشستی اونا بایدم بشورن..منم گفتم نمیگم بشورن گفتم دورشو با تهش آب بریزن بخیسه برنجا..بعدم اون دامادش گفت خوب حرفی بهش زدی،که یعنی من حسابرسم..منم هیچی نگفتم دخترشم بدش اومده بود هی میگفت بده بشورم بده..دیگه ولی دیگه حالمو بهم زده..چرا برامن هیچ وقت این حرفارونزده خونه دخترش قابلمه اونقدر بزرگ بود شستم رفتم حمام آبش کشیدم. قبلشم کلی کمک میکنم حتی  بعد گازم پاک میکنم.اما همش توخونه من مراقبه جاریم و دخترش کمک نکنن..آشغال یبار نشد منو میبینه خون به دلم نکنه 

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توام نشور  بعد غذا بپیچون برو دستشویی یا الکی با تلفن بحرف  یجوری خودتو بزن ب اون راه ...

من؟منو ببینه بیکارم یا کس دیگه رفته سمت ظرفشور میگه بیا اینطرف اینا میشورن..بیا این هست اینا که هستن میشورن تو بیا

چرا میرید مهمونی ظرفا رو مهمون میشوره! ما میریم مهمونی که ازمون پذیرایی بشه و مهمون دعوت میکنیم هم ...

رسمیه که تو فامیل اینا هست..من خودم درک میکنم طرف ی مهمونی میخاد بده گناه که نکرده اینقدر اذیت شه ظرفارو حتما میشورم برامن چیزی نیست که

من نامزدم 

اوایل خیلییی کمک میکردم جمع میکردم میشستم 

البته اینکارارو میکردم چون خودم کار خونه بدم نمیاد و سختم نیس

اما دیدم سادگی و خودمونی بودن من باعث شده اونا هرجور میخوان رفتار کنن

الان هفته ای یبارم نمیرم با اینکه کلی مادر شوهرم زنگ میزنه ک بیا

وقتی‌ام میرم فقط ظرفارو جمع میکنم دیگ مثل سابق نیسم

همین قدر رک با هم بحث میکنید؟؟؟ لحنت با مهمونت درست نبود متاسفانه 

اونا توخونه ی خودم بمن بی احترامی میکنن چرا دیگه احترامشو نگه دارم؟وقتی شعور ندارن

یه قانون واسه خودت بدار

نه خونه کسی کار کن نه بذار مهمونت تو خونت کار کنه

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌