2777
2789
عنوان

وقتی میدونی داره بهت دروغ میگه

259 بازدید | 10 پست

وقتی میدونید کسی داره بهتون دروغ میگه واکنشتون چیه؟😅😅😅 من خندم میگیره 

مثلا نیم ساعت پیش همکارم کلی چیز برام سر هم کرد 

دارم از قدرت دروغ گوییش شاخ درمیارم 

چطوری انقدر ریلکس دروغ میگن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلن

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️
نه تو سایت قلمچی چک کردم رتبشو 🤣🤣🤣 من تازه ارشد قبول شدم داره از رتبه کنکورش دروغ میگه که کم نیا ...

مث دوستم البته خودش نه مامانش الکی انقد تعریف دخترشو میداد جلومون خواستگار خلبان داره فلان داره آخه به ما چه 🤣دوستم بدبخت خودش معذب شد از دروغهای مادرش

مث دوستم البته خودش نه مامانش الکی انقد تعریف دخترشو میداد جلومون خواستگار خلبان داره فلان داره آخه ...

🤣🤣🤣🤣

نمیدونی چی میگه که 

میگه من انقدر خوب بودم شنبه بعد آزمون که میرفتم مدرسه مدیرمون منو میکشید کنار .همه از من انتظار داشتن .انوز در حسرت اون رشتم که بهش نرسیدم اون کجا کار الانم کجا

اینم داره میگه که ینی مثلا اینی کع تو دراومدی اصن عددی نیس🤣🤣🤣