2789
عنوان

شما تو جلسه اول و دوم خواستگاری سنتی چه حرفایی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 26 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نههههههه این طوری خوبه آدم اجتماعی هست نه تعصبی و بدرد نخور

شاید چون ادم تقریبا درونگراییم اینطور فکر میکنم 

خودت ازدواج کردی؟ چندسالته

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
چه جوری در چه حد نمیخواستی اول طرف رو بشناسی چه مدل شخصیتی داره بعد آقایون که اصولا جلسه اول هرچی ...

جلسه اول پدرم با شوهرم صحبت کرد 

شاید من نتونم خوب بهتون مشاوره بدم‌چون خیلی همه مراحل خواستگاریم عجیب بود 😂

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

تو سوال خاصی نداشتی؟؟ تو خیلی کم حرف بودی هرچی هست باید بپرسی

چرا پرسیدم ولی یه حرفی میزد زیاد درموردش میگفت منم دیگه چیزی نمیپرسیدم تا حرفش تموم شه

جلسه اول پدرم با شوهرم صحبت کرد  شاید من نتونم خوب بهتون مشاوره بدم‌چون خیلی همه مراحل خواستگا ...

حالا یکم از تجربت بگو 😉

چرا پرسیدم ولی یه حرفی میزد زیاد درموردش میگفت منم دیگه چیزی نمیپرسیدم تا حرفش تموم شه

خوب هرچی مونده تو یه شب دیگه بپرس و جمع کن

خساست رو مثلا بپرس در سال چند بار خرید می کنه یا حتی از رو تیپ هم میشه فهمید یا بپرس برند می پوشه کیفیت چقد براش مهمه

بگو دوست داره جشن تولد بزرگ بگیره سالگرد ازدواج بگیره؟؟

چی میگه یا سفر های خوب دوست دارا یا نه

رابطه ی دوستی هم الان اکثرا دارن اونی که اومده سنتی ازدواج کنه حتما آدمی که میخواسته جلوش قرار نگرفته

حالا یکم از تجربت بگو 😉

من کلا جلسه اول بابام حرف میزد اگه پسر رو تایید میکرد و پسر هم با خواسته های من اوکی بود می رفتیم برای مرحله بعد که اومدن مادرشوهر بود 😂

بعدش هم که مادرشوهر من  رو پسندید میرفت پسر رو میورد  😂

یعنی فقط‌خداروشکر که من به اولین خواستگارم شوهر کردم وگرنه هفت خان رستم بود 😉

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ان شاء الله به حق امام زمان عج الله آقای مهربونمون یه شوهر خوب و با دین و ایمان و همه چیز تمام هر چه زودتر قسمتت بشه 

خدا خودش همه چیز رو براتون روبه راه کنه 

ان شاء الله به حق امام زمان عج الله آقای مهربونمون یه شوهر خوب و با دین و ایمان و همه چیز تمام هر چه ...

مرسی❤️