2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

247 بازدید | 21 پست

خانوما،دوساله پریودم بهم ریخته دائم دوماه اینوراونورمیشه مه اینکه قرص بخورم (دوفاستون)

تواین دوسال۱۵کیلوچاق شدم،۶کیلواضافه وزن دارم

دکترم رفتم آزمایشم دادم چن بارسونوگرافی دادم

کمخونی دارم،کمبودویتامین دی دارم

وتخمدان پلی کیستیک😔

خیلی ناراحتم واقعا،عاشق بچه ام ولی انقدناراحتم وافسرده دائم میگم نکنه بااین وعض که پیش اومده باردارنشم😔

دکترم ک میرم واقعاهیچی نمیدن تاثیربزاره روم

دوفاستون میدن سه دوره همه چی اوکی میشه

قرص قط میکنم دوره بهم میریزه

چیکنم؟واقعادیگه به سطوح اومدم 

دمکرده های مختلفم امتحان کردم اونم زیادومداوم 

یسری آمپول زدم تااومد

ازبین شماکسی بوده که ازیه راه مطمئن ودرست جواب بگیره؟

من فعلابچه نمیخام تایه سال،ولی خب اگه پشت گوش بندازم وبدتربشه چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پریود هام نامنظم بود 

یهو منظم شد از امسال

حالا نمیدونن تنبلی داشتم یا نه

ولی وزنتو کم کن ورزش کن

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    

خب نباید قرص رو که قطع کرد. تخمدان پلی کیستیک یه بیماری مزمن هست. یعنی بیماری که درمان نمیشه و فقط میشه کنترلش کرد البته شنیدم بعضیا بعد بارداری اوکی میشن. برو پیش فوق تخصص غدد هم برای کم خونی هم ویتامینات هم تنبلی تخمدانت. که انشالله تا یکسال دیگه خواستی اقدام کنی برای بارداری هورمونات کنترل شده باشه و بری زیر نظر متخصص زنان

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
عزیزم منم تنبلی دارم . اضافه وزن دارم نمیدونم چطور لاغر کنم

من خدایی ورزش میکنم پیاده روی میکنم غذام شده یه وعده درصورتی ک غذانمیخورم معده دردمیرم ولی لامصب کم نمیشه ن ب اونکه چاق نمیشدم ن ب اینکه اینجور

عزیزم منم تنبلی دارم . اضافه وزن دارم نمیدونم چطور لاغر کنم

پیاده روی، دوچرخه سواری، باشگاه، اصلاح تغذیه بخصوص حذف قند و شکر و محدود کردن کربوهیدرات و مصرف زیاد سبزیجات. کنار همه وعده های غذایی سالاد مصرف کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خب نباید قرص رو که قطع کرد. تخمدان پلی کیستیک یه بیماری مزمن هست. یعنی بیماری که درمان نمیشه و فقط م ...

اخه دکتربرای یه دوره ی سه ماهه مثلاقرص داده بهم

یادوماهه

ولی قرص آهن وویتامین دی خوردم ازمایش دوم هیچ مشکلی نداشتم 

فقط پریودم به مشکل خورده

خود به خوددرست شد؟

اره با ورزش

چند سالته

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
اخه دکتربرای یه دوره ی سه ماهه مثلاقرص داده بهم یادوماهه ولی قرص آهن وویتامین دی خوردم ازمایش دوم ...

خب برای سه ماه دارو میدن دوباره باید آزمایش بدی و مجدد بری پیششون.