2777
2789

چند روزه همش در این مورد تاپیک میزارم🤦‍♀️

من مامان بزرگم کلیه اش مشکل داره و من دو روزه اومدم خونشون همش درحال تمیز کاری هستم دیروزم خونشون رو از ته ریختم تمیز کردم و کلی روحیه گرفته شاداب تر شده و موهاشم فردا میخوام رنگ کمم اما دختر خالم که کلی بهش بی احترامی میکنه رو بیشتر از من دوس داره و همچنین خالم رو اصلا برای مامانم مادری نکرد هیچوقت کمکش نکرد همش با خودم میگم دیگه باهاشون رفت و آمد نمیکنم ولی نمیتونم دلم میسوزه الانم داداشم درمورد خالم نمیدونم چی گفت یهو حمله کرد به داداشم

و فردا مامانم میخواد بیاد اینجا مامانم خودش شاغله و مامان بزرگم میگه تو بمون یعنی من بمونم کاراش رو انجام بدم دودلم بمونم یا برم خونه ی خودمون اونجا هم مامانم بهم نیاز داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممممممم معمولا افراد پیر همین جوری میشن 

مادر خودممم همین جوره   من که براش کاری می کنم دیده نمیشه 

ولی خواهرم  اگر کاری بکنه حتی پولش را پنهانی برمی داره 

حتی مچ ایم کار شون هم گزفتم 

ولی باز مادرم هوای اونا بیشتر داره 

بمون عزیزم هرگلی بوی خودشو میده ادما پیر که میشن حرف زدنشونم تغییر میکنه

نمیدونم واقعا ولی از اینکه قدر نشناس هست و همه فکر و ذکرش خالم و دختر خالمه میسوزم