2777
2789
عنوان

از درد میخام بمیرم کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 8072 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ساعت ۱ ظهر کارش تموم شد خیلی درد مبکنه

پس دردتون طبیعیه.

آب نمک خنک داخل دهنتون خیلی آروم قرقره کنید.

با شدت قرقره نکنید، چون ممکنه زخمتون مجدد خونریزی کنه.

مسکن مصرف کنید.

کمی طول میکشه تا اثر کنه.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
دگزا برای درد نیست؛ برای جلوگیری از التهابه. آمپول دگزامتازون خیلی عوارض داره تزریق نکنید.

عزیزم درد یکی از نشانه های التهابه. همه چیز حتی استامینفون عوارض داره ولی هر دارویی که تولید شده درمان یک سری مشکلاته.  باید دید سودش به ضررش می ارزه یا نه. درسته استفاده بی جای دگزا خیلی ضرر داره اما وقتی نیازه ینی سودش به ضررش میچربه

بخیه داره؟؟؟

منم سه روز پیش رفتم بکشم دندونم تو استخون فکم گیر کرده بود ۳ساعت میرون طول کشید اخر میخاستن ببرنم بیمارستان پیش فکو استخان بالاخره در اومد دندون ولی لثه ام کلا بخیس دهنمو نمیتونستم باز کنم

ببخشید دندونم درد میکنه نمی تونم جواب همه رو بدم  ممنون از همه  آب‌نمک میترسم قر قره کنم ...

گلم شما تا فردا مرتب هر ۶ ساعت مسکن بخور آنتی بیوتیک هم ادامه بده اگر بهتر نشد با دکترت تماس بگیر شاید آمپول مسکن تزریقی یا دگزا بهت داد. چیز داغ اصلا نخور بستنی بخور سرده بی حس میکنه خونریزی هم کم میکنه

ببخشید دندونم درد میکنه نمی تونم جواب همه رو بدم  ممنون از همه  آب‌نمک میترسم قر قره کنم ...

نه اصلا نکنیا

من ظهررم‌فک کنم تو تاپیکت بودم عزیزم

شیاف دیکلوفناک یا آمپول کترولاک برای درد خیلی زیاد بعد از جراحی دندون عقله.

الان که خیلی درد داری و در دسترست نیست مسکن بخور بعد یخ بذار داخل دهنت تا جایی که میشه نزدیک قسمت جراحی شده یکم بی حس می‌کنه تا مسکن اثر می‌کنه.

دردشم طبیعیه اصلا نگران نباش، به هرحال لثه برش میخوره مقداری از استخون فک تراشیده میشه.

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
بخیه داره؟؟؟ منم سه روز پیش رفتم بکشم دندونم تو استخون فکم گیر کرده بود ۳ساعت میرون طول کشید اخر می ...

اره  ولی ۴۵ دقیقه طول کشید برا من تقریبا 

من‌الان میترسم دهنمو از ی حدی بیشتر باز کنم‌ درد میگیره 

نه اصلا نکنیا من ظهررم‌فک کنم تو تاپیکت بودم عزیزم شیاف دیکلوفناک یا آمپول کترولاک برای درد خیلی ز ...

اره تراشید.

میترسم یخ بزار تو دهنم اصن چیزی نمیخام بخورم 

بخورم ممکنه بدتر شه

چیزای ابکی بخور نترسون خودتو بخدا دهن من داغووونه امشب ولی سوپ درست کردم خوردم با گوشه لبم بعدش ی لیوان ابرو نوک انگشتم نمک ریختم شور نباشه بسوزونه با اون شستم دهنمو چیزی نمونه عفونت کنه 

ب من امپول دگزامتازون داد زدم اصلااا درد حس نکردم فعلا قراره شنبه برم ببینه وضعیتمو