2777
2789
عنوان

با مدیر عاملی که دوست داره همه دور هم صبحانه بخورن چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 30 پست
عامو بخور تازه درخواست شربت پرتقال و قهوه و چای و شیر و اینا هم بکن 🤣ولی جدی هیچ وقت کم رو نباش

خجالتی نیستم 

نمیخوام زیاد صمیمی بشم خیلی ادم خوبیه خانواده داره اصلا مشکل نداره 

اما به نظرم این کارها سر کار دریت نیست زن و مرد غریبه دورهم بشینیم 

یکم غیریتم😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک نمیکنم چون من ب عمرم ادم خجالتی نبودم چرا باید از صبحانه خوردن خجالت بکشم

ببین خجالتی نیستم خودم تو امور سهامدارانم به راحتی با مردها و خانم ها صحبت میکنم

ولی روابط صمیمی تو محیط کار رو دوست ندارم 

باید بین مدیرو کارمند حریم باشه 

این میخواد با ما راحت باشه چون تازه امده محیط صمیمی بشه 

ولی من سختمه 

یک هفته خیلی زوده که راجع به خوب بودن یه آدم تصمیم بگیری اگه حریمتو حفظ کنی خیلی بهتره.. کی حوصله د ...

ایشون قبل از اینکه الان مدیر عامل ما بشه

یک شرکت شخصیه داره که از نزدیکان من تو اون شرکت کار میکرد ولی مدیر عامل اینو نمیدونه

و اینکه از خانوادهای سرشناسن

منم دلم نمیخواد این رسم بشه 

خودش بشینه صبحانه بخوره  ولی میترسم بگه من لطف کردم اینا نمک نشناسن

خب ایشون خجالت میکشه من خودم برام مهم نیست و راحتم اما ایشون راحت نیست

میدونم میترسم حریم ها از بین بره 

از فردا انتظار داشته باشه بگو بخند کنیم به قول مردم مثل خواهر برادریم ولی محیط کاره من سختمه

میدونم میترسم حریم ها از بین بره  از فردا انتظار داشته باشه بگو بخند کنیم به قول مردم مثل خواه ...

ن گلم سر صبحانه صحبت نکنید نهایت ی جواب ساده بدید همین مجبور ب بگو بخند نیستی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
ن گلم سر صبحانه صحبت نکنید نهایت ی جواب ساده بدید همین مجبور ب بگو بخند نیستی

میدونی زیادی میخواد صمیمی بشه از نظر خودش لطفه ها 

مثلا دوسه روز اضافه کار موندیم مسیرش با من یکی هست میگه شما هم بیا تا جایی برسونمت 

واقعا هم مسیرمون یکیه ولی من موندم پکار کنم 

میدونم قصد بدی نداره 

میدونم میترسم حریم ها از بین بره  از فردا انتظار داشته باشه بگو بخند کنیم به قول مردم مثل خواه ...

درست میگی اسی جون ..کاری نداره از فردا بگو من تتهایی راحترم صبحونه بخورم .همین ..خودتم اذیت نکن.موفق باشی

خدایا شکرت🙏
میدونی زیادی میخواد صمیمی بشه از نظر خودش لطفه ها  مثلا دوسه روز اضافه کار موندیم مسیرش با من ...

بگو ن ممنون خودم برم راحت ترم تمام

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد