تو یه تاپیک دیگه نظر سنجی کردم میگن الجی و سامسونگ اخه اینا که نیست فعلا باید بین این سه تا انتخاب کرد لطفا هر کسی این سه تاروداره نظرشو بگه راضیه یا نه به چه دلیل.میخوام بی صدا باشه ماشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم والله من دیگه خل دارم میشم یکی میگه پاکشوما عالیه یکی دیگه میگه نه به پای دوو و اسنوا نمیرسه یکی میگه دوو عالیه اون یکی میگه نه راضی نیستم درمورد اسنوا هم یکی میگه صداش زیاده اون یکی میگه بی صداست.موندم چه کنم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
من دوو دارم واقعاا خوبه وقتی رفتم بخرم فروشنده گفت دوو از همه بهتر
البتع بابامم مغازه داره دوو خیلی بهتره فروشش هم بیشتره
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!