2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال تخصصی از خانومای با سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست
منظورمو درست متوجه نشدید فک کنم  سفید و مشکی تم آشپزخونه باشه  هال و اتاق خوابا و ... سف ...

مظورتون رو متوحه شدم

من اتاقام هركدوم تم خودشو داره

سه تا اتاق با سه رنگ و ديزاين متفاوت

سالنم تم رنگي خودش

به هم ربطي ندارند كه يك تم باشند.

💕

🥰🥰🥰 ایشالا به عشقم رسیدم همینجوری که گفتم جهیزیه میخرم🥺

ایشالا عزیزم

با آرزوی خوشبختی برای شما

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااو این محشره😍 اگه هال سفید و توسی باشه عالی تر میشه . اتاق ب سلیقه خودت بستگی داره چون دیده نمیشه ...

اخه طوسی خیلی زیاد شده 

دعا کن به کسی که دوستش دارم برسم اینجوری خونمونو بچینم😔

ایشالا امام رضا دعا هامو بی جواب نزاره 

امروز از مشهد برگشتم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
مظورتون رو متوحه شدم من اتاقام هركدوم تم خودشو داره سه تا اتاق با سه رنگ و ديزاين متفاوت سالنم تم ...

اهااا 

اونجوری هم قشنگه ولی یکدست باشه بهتر نیست؟

دسشویی و حمام هم همون سفید طلایی باشن

دعا کنید به کسی که دوستش دارم برسم و خونمونو اینجوری بچینم عزیزم🥰🥰

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
ایشالا عزیزم با آرزوی خوشبختی برای شما

قربونتت😘

انشالله میرسی !خونتو با عشق می چینی❤

انشالله😘

دعا کن برام

اها  خب سلیقه ایه

اره عزیزم 

ولی همه خونه ها تا چند سال دیگه عین هم میشه🤣🤣🤣