2777
2789
عنوان

چیکار کنم افسردگیم خوب شه

52 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها 

من دوساله شدییییدا افسردگی دارم 

هرکاری میکنم خوب شه حالم نمیشه ب هر دری نیزنم اصلا انگااار ن انگار 

هیچوقت پیش روانشناسم نرفتم دلم نمیخواد برم پیش روانشناس 

ب نظرتون چجوری میتونم خوب کنم حالمو😕💔

سعی کن ارتباط اجتماعی تو ببری بالا 

ینی بیشتر بری بیرون 

کتاب بخون در مورد مشکلت 

خیلی سخته درکت میکنم 

اما خودتو نجات بده 

این خوبی رو در حق خودت بکن 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
سعی کن ارتباط اجتماعی تو ببری بالا  ینی بیشتر بری بیرون  کتاب بخون در مورد مشکلت  ...

اوهوم همه کارارو میکنم ممنونم عزیزم 

ولی خب میدونی اینکارا فقط ی چند ساعت موقت می‌تونه خوب کنه حالمو باز یهووو بهم میریزم جوری ک هیییشکی نمیتونه حتی ی کلمه باهام حرف بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا از حرف های شعار گونه       اینکه برنامه روزانه 

برای خودت داشته باش آدم بدون برنامه همیشه افسرده میشه .    ..در هر کاری فکر زیاد آدم رو کم کار میشه .

مخصوصا وقتی میخوای یه کاری رو میخوای شروع کنی 

م

سلام این مانترا که لینکشو پایین میذارم خیلی کمکتون میکنه تمام انرژی های منفی استرس و اضطراب و افسردگی خوب میکنه افکاری که باعث اذیت میشه از بین میبره و هفت چاکرا اصلی و هاله را پاکسازی میکنه

بسیار مانترای قدرت مندی هست و اثرات مانترا کم تر از ۲۴ ساعت شروع میشه اگر حوصله گوش دادن ندارید همین بذارید نزدیکتون پخش بشه مانترا کار خودشو میکنه 

https://m.youtube.com/watch?v=0MvxWUpZLZ0&list=WL&index=30&t=221s