2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا نظر بدن

137 بازدید | 45 پست

۲۲ مرداد باید پریود میشدم که نشدم با یک روز عقب انداختن آزمایش بتا دادم منفی شد

الان ۱۹ روزه عقب انداختم از دیروز تا الان کمر درد و تخمدان درد دارم ،ممکنه باردار باشم یا دارم پریود میشم؟

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ

چه صبری داری که بی بی چک نزدی یا نرفتی آزمایش

این طبیعی نیست اگه باردار نباشی برو دکتر ولی احتمالا هستی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خرجش   یه بیبی چکه  ده هزارتومنیه

من یه دوره پریود نشدم و بخاطر همین الان تخمک گذاریم نمیدونم چی به چیه ممکنه عقب بندازی و تو اون زمان تخمکت آزاد شده باشه؟

آخه اگه باردارم باشم الان بیبی چک نشون نمیده

چه صبری داری که بی بی چک نزدی یا نرفتی آزمایش این طبیعی نیست اگه باردار نباشی برو دکتر ولی احتمالا ...

آخه من یک روز عقب انداختم آزمایشم خونم منفی شد

ممکنه تخمکم تو عقب افتادن پریودیم آزاد شده باشه؟

عزیزم معلوم نمیشه چن روز صبر کن نشدی برو آزمایش بده ایشالا هر چی بخوای اون باشه 

گلم بنظرت تخمک ممکنه تو زمانیکه عقب انداختی آزاد بشه؟

آخه من یک روز عقب انداختم آزمایشم خونم منفی شد ممکنه تخمکم تو عقب افتادن پریودیم آزاد شده باشه؟

نه بدون پریود تخمک گذاری نمیشه مگر زمان شیردهی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
گلم بنظرت تخمک ممکنه تو زمانیکه عقب انداختی آزاد بشه؟

اگه منفی شده باردار نیستی

حالا واسه محکم کاری یه آزمایش دیگه بده و برو دکتر 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ببین ۱۹روزه عقب افتادی مگه میشه نشون نده

خب دوره قبلیم آزمایش بتا دادم منفی بود

الان اگه باردارم شده باشم بر اساس زمان رابطه تو بهترین حالت باید ۲ هفته ام باشه کدوم بیبی چکی بچه دوهفته رو نشون میده ☹️ 

نه بدون پریود تخمک گذاری نمیشه مگر زمان شیردهی

😔

پس الان یعنی باردار نیستم؟ چون الان نزدیک سه هفته اس عقب انداختم اولشم بتا دادم منفی شد

اگه منفی شده باردار نیستی حالا واسه محکم کاری یه آزمایش دیگه بده و برو دکتر 

۱۹ شهریور باید پریود بشم این دل درد و تخمدان درد مال پریودیمه؟قرار پریود بشم یعنی؟

۱۹ شهریور باید پریود بشم این دل درد و تخمدان درد مال پریودیمه؟قرار پریود بشم یعنی؟

مگه نگفتی عقب انداختی؟

اگه مونده به پریودیت که آره احتمالا پریود میشی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭