2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تو ی تاپیک دیدم درباره مینور نوشته بودی میشه اگه اطلاعاتی داری راهنماییم کنی ؟میخوام ببینم ازمایشای قبل از ازدواج کامل چیه بعد اینکه مشخص بشه هر دو مینورن خدا کنه بدونی خسته شدم اونقد سرچ کردم پرسیدم جواب کاملی نگرفتم 😔😔😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
 سلام عزیزم من تو ی تاپیک دیدم درباره مینور نوشته بودی میشه اگه اطلاعاتی داری راهنماییم کنی ؟م ...

سلام گلم اگه یکی از شما مینور باشه موردی نداره ولی اگه هردو مینور باشین باید ازمایش ژنتیک بدین قبل ازدواج اگه ناقل بیماری باشین احتمال بچه ماژور هست اگه ک ن ناقل نباشین موردی برای بچه پیش نمیاد

سلام گلم اگه یکی از شما مینور باشه موردی نداره ولی اگه هردو مینور باشین باید ازمایش ژنتیک بدین قبل ا ...

عزیزم مراحل ازمایشای قبل از ازدواجو نمیدونی؟ ،هر چی سرچ میکنم کامل جواب نمیگیرم خسته شدم😔😔😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ازمایش ازدواج دادین شما

برای من نیس  میخوام ببینم دو تا مینور میخوان ازدواج کنن مراحلش چیه خوب میرن خون بعدش چی میشه