2777
2789
عنوان

لاغری با حذف وعده نهار

8098 بازدید | 17 پست

بچه ها من چند روزه نهارمو حذف کردم برای لاغری چون قبلا هم اینکارو کرده بودم و ده کیلو لاغر کردم برای عروسیم کیا پاین باهم تجربیاتمونو به اشتراک بذاریم؟

من یه کوچولو شکم دارم ..یساله ناهارو حذف کردم ...مگه مهمون باشه یا مهمون برم میخورم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو ۵۰ روز از ۶۸ شدم ۶۰ با کم خوردن و بعضی وقتا ناهار نمیخوردم یا شام الان پشیمونم فقط صورتم لاغر شد میخوام دوباره چاق بشم😂

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

هیچ کدوم از وعده های غذایی رو حذف نکنین 

وعده ها سرجاشون باشن ولی چیزایی رو بخورید که کالری زیادی نداشته باشن 

اابته یهویی کالری مصرفیتونو کم نکنین یواش یواش بیارینش پایین تا به معده و کلیه و کبد و... اسیب نزنین حتی احتمال اینکه ریزش مو پیدا کنین زیاده

۱۰ کیلو تو چند ماه کم کردی؟

شامتم کم کردی یا فقط ناهار و حذف کردی؟

نه فقط نهارو حذف کردم و چهار ماهه ده کیلو کم کردم البته بیشتر بخاطر این بود که شوهرم نهار نمیومد منم چون تازه عروس بودم بدون اون نهار نمیخوردم

هیچ کدوم از وعده های غذایی رو حذف نکنین  وعده ها سرجاشون باشن ولی چیزایی رو بخورید که کالری زی ...

توی چهار ماه تازه تخمدان پلی کیستیک هم داشتم که با این رژیم رفع شده بود ولی دوباره بعد از زایمانم برگشته