2777
2789
عنوان

پدر بزرگ و مادر بزرگم

149 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید این تاپیک یه کم طولانیه ولی به نظراتون نیاز دارم 

من مامان بزرگم مشکل کلیه داره و چند روزه منو اورده خونشون که کاراش رو انجام بدم و هر روز خونشون رو از ته تمیز میکنم با اینکه مامان شاغله و داداشم خونه تنهاست(خونه ی ما و مامان بزرگم ۴۵ دقیقه فاصله داره)ولی موضوعی که آزارم میده اینکه دختر خالم از من بزرگتره و خیلی بی ادبه و همیشه به همه بی احترامی میکنه ولی همشون انقد به اون احترام میزارن و همچنین پسر خاله هام  تا میان سریع قربون صدقشون میرن و هیچوقت به منو و داداشام و مامانم محل ندادن همیشه جمع میشن باهم میرن بیرون و مسافرت ولی به ما نمیگن سالی یه بار عید خونمون میان فقط و همه درداشون واسه ماست شادی هاشون با اونا الان داشتم فیلمای گوشیش رو نگاه میکردم باهم رفته بودن بیرون همش پسر خالمو بغل می‌کرد با اینکه دختر خالم قیافه گرفته بود واسشون هی قربون صدقش میرفت 

من مامان و بابام خیلی مهربونن و همیشه هر کمکی از دستشون بر اومده انجام دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنی این بیت رو میتونم بپرسم؟

تو‌ خوبی بکن مهم جوابشو می بینی یه جایی که جتی فکرشو نمی کنی خدا دستتو می گیره 

چی از این بهتر 

می دونم واقعن دردناکه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
تو‌ خوبی بکن مهم جوابشو می بینی یه جایی که جتی فکرشو نمی کنی خدا دستتو می گیره  چی از این بهتر ...

من که همش خوبی میکنم بهشون ولی دلم به مامانم خیلی میسوزه اصلا مامان جونم بهش زنگ نمیزنه حالش رو بپرسه ولی به خالم هر روز روزی دوبار اونم با لحن مهربونی ولی با مامان من اصلا سلامم نمیده 

من که همش خوبی میکنم بهشون ولی دلم به مامانم خیلی میسوزه اصلا مامان جونم بهش زنگ نمیزنه حالش رو بپرس ...

اینو من دیروزم گفتم 

اما خودم بشدت از تفاوت گذاشتن بین بچه ها الان دارم رنج می برم و میدونم اینکه الویت اول یه نفر نباشی اما اون یه نفر برات عزیز باشه چه قدر سخته 

ولی واقعن تاکید می کنم واقعن این موضوع راه حلی نداره بعد از بیست و اندی سال فهمیدم حتی اگر تمام تلاشتو بکنی که از اونا محبت رو هم گدایی کنی نمی تونی و نمیشه 

و من با تک تک سلولام می دونم مادرت غصه می خوره و این رفتار به شدت ناراحته 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

استارتر  منو خواهرام خیلی به پدر مادرم محبت میکنیم احترامشونو نگه میداریم این وسط یه خواهر دارم خیلی زبون درازه اصلا احترام پدر مادرم نگه نمیداره ولی  پدر مادرم هوا اونو بیشتر از ما دارن!   کلا آدما عجیبن 

یه دفعه با خواهرام در دل می‌کردم چرا پدر مادرم اینطورن یکیشون گفت شاید از اون میترسن نمیدونم واقعا ولی بیخیال باش درحدی که در توانت هست کمکشون کن ولی طوری که متوجه رفتارشون بشن 

اینو من دیروزم گفتم  اما خودم بشدت از تفاوت گذاشتن بین بچه ها الان دارم رنج می برم و میدونم ای ...

کاشکی بدونن چی تاثیر بدی رو بچه ها داره واقعا برای همچین پدر مادرایی متاسفم  

استارتر  منو خواهرام خیلی به پدر مادرم محبت میکنیم احترامشونو نگه میداریم این وسط یه خواهر دارم ...

متاسفم برای اینجور آدما که هرچقدر خوبی میکنی متوجه نمیشن