این بچه خرخونا واقعا چجوری خرخونن؟ یعنی امروز یکی رو دیدم به معنای واقعی کلمه خیلی درس خون بود. واقعا اینا اینطوری درس میخونن بعد یکی اصلا نمیخونه. چرا راز موفقیتشونو نمیگن😂
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! . هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
یکی تومدرسمون بود میگفت توخونه اصلا وقت نمیکنم بخونم...راست هم میگفت ...میگفت فقط توراه مدرسه لای کتاب روباز میکنم...اما مغزش....بین تمام دانش آموزان برتر چندتا مدارس....اول شد...
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔