2777
2789
عنوان

این بچه خرخونا چجوری خرخونن؟

4180 بازدید | 59 پست

این بچه خرخونا واقعا چجوری خرخونن؟ یعنی امروز یکی رو دیدم به معنای واقعی کلمه خیلی درس خون بود. واقعا اینا اینطوری درس میخونن بعد یکی اصلا نمیخونه. چرا راز موفقیتشونو نمیگن😂

سلام یک عدد خرخون هستم بپرسید سوالاتونو🖐

😂😂

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرن دیگه 

😐

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

جوری ک بهشون خوش بگذره درس میخونن

مثلا با اهنگ 

یا شبا

باید قلقت دست بیاد

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

به درس علاقه دارن

چون از اول با پایه ی قوی بالا اومدن

وقتی کسی داخل چیزی مهارت داشته باشه بهش علاقه پیدا میکنه و بیشتر می خونه

کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
وای اره بخدا چه حوصله‌ای دارن

ای بابا انگار هیچ کس دل خوشی از خرخونا نداره😪😪😪😂

یکی تو‌مدرسمون بود میگفت تو‌خونه اصلا وقت نمیکنم بخونم...راست هم میگفت ...میگفت فقط تو‌راه مدرسه لای کتاب رو‌باز میکنم...اما مغزش....بین تمام دانش آموزان برتر چندتا مدارس....اول شد...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔