2777
2789
عنوان

سنگینه ماه صفر

206 بازدید | 20 پست

کیا به سنگینی ماه صفر اعتقاد دارن من ک شدیدا کم تحمل بی نرژی شدم دلم همش آشوبه و بی قرار میخوایم اسباب کشی کنیم همش گره نیوفته تو کار مون نمیشه مستجر میاد خونه میپسنده بعد سر پول دادن اذیت میکنه ما خونه گیرمون نمیاد اصلا اعصاب مون ریخته بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم هرروز باید صدقه یااسپند دودکنی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چیکارکنیم بنظرت؟ من الان پاهام دستام یخه یخه

منم پاهام یخ کرده بخدا دست دلم به هیچ کاری نمیره صبح گذاشتم حدیث کسا تو خونه صوتش پخش بشه اما واقعا بی انرژی هستم حالا بعدن یکم اسفند دود کنم واقعا دلم گرفته اه

منم پاهام یخ کرده بخدا دست دلم به هیچ کاری نمیره صبح گذاشتم حدیث کسا تو خونه صوتش پخش بشه اما واقعا ...

اه چقدمث منی

من توهم هم میزنم

بیارتایپیک آخرمو بخون😂

دارم دق میکنم از استرس هیچی نخوردم 

ینی هیچیا

من ک همش دعوا جر بحث منی ک ظهر ها میخوابیدم الان نمیتونم بخوابم انگار دلم آروم قرار نداره خیلی حس بد ...

ینی جدی جدی از همینه😕

اخه منم چند روز پیش شدید با شوهرم بحثم شد تازه امروز یکم باهم خوب شدیم ولی اروم قرار ندارم