عزیزم خودم هم دردتو کشیدم همین خوره هم که مغزتو میگی میدونم چه جوریه ویس های صنم رشیدی رو گوش بده قران بخون تا ذهنت اروم بشه میدونم همش فکر میکنی من چی کار کردم یا مثلا من فلان روز خونه بودم اون داشت خیانت میکرد چه جوری بهش اعتماد داشتم وخیالم راحت بود ازش از صدتا از این سوالات میاد توی ذهنت الان ذهنت اشفته است گوه خوریشو یکی دیگه کرده الان تو باید خودتو پیر کنی به خاطرش به خودت بیا منم حساس بودم سه تاهم بچه داشتم شوهرم برگشت بهم گفت چون بچه داشتیم میدونستم به خاطر بچه هام میمونی ولی من سه تا داداش داشت زنگ هرسه تاشون زدم با یه ماشین اومدن حساب شوهرمو رسیدن حتی داشت چاقوکشی میشد شوهرم ترسید و فهمید نبایددیگه از این گوها بخوره داداش بزرگیم به داداشم گفت خودش دوتا دختر داره مطمئن تقاسشو پس میده به منم رو کرد گفت میخوای زندگی کنی یا نه منم گفت اگه تکرارنکنه ولی میترسم فعلا الان نمیتونم تصمیم بگیرم ولی همراه برادرم برگشتم خونه وقعر کردم خدابیامرز مادرم گفت من نونت نمیدم باید بری خونه شوهرت منم با یه تابچم برگشتم ولی تاچند روز بهش محل ندادم غذا میکشیدم برای اون ظرف نمیکردم توی دیس فقط براخودم و بچه هام ظرف میکردم خیلی زجرش دادم تا قدرمونو بدونه بعدش حساب کار دستش اومد الانم میدونه داداشم پشتمن بابام اصلا نیست معتقده زن باید خونه شوهرش بشینه زندگی کنه حتی اگه هوو سرش بیاد مادرم چهارسال پیش فوت شد 56سالش بود چهارماه بعد فوت مادرم زن گرفت بعد چهلم مادرم میرفت خواستگاری حالاهم داره زنشو طلاق میده ویه زنه دیگع میگیره من بدبخت حتی میترسم به شوهرم بگم این قضیه رو خوشحال میشه میگه بابات سه تا زن گرفته منم میگیرم خیلی میترسم اینم بگم خواهرشوهرم خبرنداره روی گوشی شوهرم و پسر خواهرشوهرم اومده که شوهرخواهرشوهرم 16سال پیش زن گرفته ودوتا بچه هم داره تازه دخترخواهرشوهرم دکتره ببین چه ابرویی ازشون برده عکس دختراین زنش افغانی بلوچی اینجوری بود اینا رو کجای دلش بذاره خواهرشوهرم همین که اگه خیانتشون درحد چت بود ببخش منم درحد همین چت اینا بوده ولی پیر شدم از بس غصه خوردم زیرچشام گود شد ازبین رفتم اما چه فایده خوشیشون رو اونا کردن ما نابودشدیم من داشتم تقاص کارهای پدرمو میدادم چون توی جوونی همین بلاها سرمادرم اومده بود
اینم بگم ناشکری نکن بخدا فایملمون ازجاده قم برمی گشتن ماشینشون چپ میکنه شوهر و یکی پسر دختر دایی بابام همون جا دم فوت میکنند اون پسرشم توی کماست وقرارشده اعصای بدنش رو اهداکننداین دردا بده قدرسلامتیت رو بدون قدر بچه هاتم بدون بذار پسرت مرد باربیاد مادرخوبی باش گور پدرشون براخودت پس اندازجمع کن الان به خودت برس