2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

347 بازدید | 14 پست

سلام من تازه با سایت نی نی سایت اشنا شدم و عضو شدم دوستان من شوهرم خیلی چشم و دلش پاک نیست الان ۱۲ سال ازدواج کردیم اوایل ازدواج فهمیدم به زنداداش خودمم نظر داره همش نگاش میکنه و.‌..دوماهی هم هست فهمیدم با خانومی چت کرده تو اینستا وقتی بهش گفتم کلی قصم و دست گذاشت رو قرآن که ببخشید دیگه تکرار نمیکنم حتی عکس و فیلم مبتذل هم می بینه من دیگه داغونم افسردگی گرفتم یه پسر ۸ ساله دارم الانم باردارم حوصله بچمم ندارم هر کاری میکنم از ذهنم نمیره بیرون تنها تنهام هستم نه خانوادم پشتم هستن نه کسی دارم دردودل کنم 😔😔😔😔😔😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل ازدواج فهمیدی به زن داداشت نظر داره، بعد بدو بدو رفتی زاییدی الان هم دومی رو بارداری و حوصله بچه نداری؟؟ حالت خوبه شما؟ به نظرم بیشتر از شوهرت خودت داری به خودت و بچه هات خیانت میکنی. 

عزیزم اشتباه کرده ببخش دیگه با اینکه سخته پدر دوتا بچته ازخدا بخواه کمکت کنه تا ببخشیش ه مطمئناا کمکت میکنه بعد به اون کوچولوت فکر کن اگه زیاد بهش فکرکنی سریکسال هم موهات سفید شده هم فکر وخیال باعث میشه زیر چشمات گود بشه خودت ازبین میری این یک گونی سیب زمینی پوسیده هست که هرروز داری به دوش میکشی امروز بذارشزمین وفقط به خاطر بچه هات ببخشش ومثل قبل عادیزندگی کن فقط توی تنهاییت به شوهرت بگو اگه این دفعه تکرار کنی با بچه هام میرم جایی که دیگه نتونی هیچ جاپیدامون کنی

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
اوایل ازدواج فهمیدی به زن داداشت نظر داره، بعد بدو بدو رفتی زاییدی الان هم دومی رو بارداری و حوصله ب ...

عزیزم من که مدرک نداشتم ثابت کنم واینکه زنداداشم که به شوهرم نظر نداشت اینجوری آبروی داداش و زنداداشم میرفت من میخواستم حرفی بزنم اوایل که به شوهرم میگفتم تو به زنداداشم نظر داری دعوام می‌کرد میگفت تودیوانه ای و کلی،جر و بحث بعدم من پشتوانه ندارم خانوادم پشتم نیستن چکار میتونستم بکنم سعی می‌کردم خودمو به اون راه بزنم و بگم آره دختر شاید تو شکاکی نمیشه زندگیتو به خاطر این موضوع داغون کنی ته این که چت شو با اون خانوم دیدم دیگه فهمیدم واقعا شکیاتم درست بود 

عزیزم اشتباه کرده ببخش دیگه با اینکه سخته پدر دوتا بچته ازخدا بخواه کمکت کنه تا ببخشیش ه مطمئناا کمک ...

میدونی تنهایی بهم فشار آورده از دست خانواده خودم رها شدم با ازدواج شاید از تنهایی در اومدم که اونم اینجوری من خیلی آدم حساسیم میخوام ببخشم ولی واقعا دست خودم نیست مثل خوره داره مغزم میخوره دیگه نمیتونم مثل سابق بشم همش بهش شک دارم 

عزیزم من که مدرک نداشتم ثابت کنم واینکه زنداداشم که به شوهرم نظر نداشت اینجوری آبروی داداش و زنداداش ...

متاسفانه کلا جامعه الان ضد فرزندآوریه و حرف بزنی به جرم بچه داشتن محکومت میکنن.اصل حرف چیز دیگه ای هست تا اسم بچه بیاد و بفهمن طرف بیشتر از یه بچه دارن فوری زیر رگبار انتقادا میکوبنش..

متاسفانه کلا جامعه الان ضد فرزندآوریه و حرف بزنی به جرم بچه داشتن محکومت میکنن.اصل حرف چیز دیگه ای ه ...

اره واقعا من الان خودم دارم دیوونه میشم موندم نه راه پس دارم نه راه پیش 

میدونی تنهایی بهم فشار آورده از دست خانواده خودم رها شدم با ازدواج شاید از تنهایی در اومدم که اونم ا ...

عزیزم خودم هم دردتو کشیدم همین خوره هم که مغزتو میگی میدونم چه جوریه ویس های صنم رشیدی رو گوش بده قران بخون تا ذهنت اروم بشه میدونم همش فکر میکنی من چی کار کردم یا مثلا من فلان روز خونه بودم اون داشت خیانت میکرد چه جوری بهش اعتماد داشتم وخیالم راحت بود ازش از صدتا از این سوالات میاد توی ذهنت الان ذهنت اشفته است گوه خوریشو یکی دیگه کرده الان تو باید خودتو پیر کنی به خاطرش به خودت بیا منم حساس بودم سه تاهم بچه داشتم شوهرم برگشت بهم گفت چون بچه داشتیم میدونستم به خاطر بچه هام میمونی ولی من سه تا داداش داشت زنگ هرسه تاشون زدم با یه ماشین اومدن حساب شوهرمو رسیدن حتی داشت چاقوکشی میشد شوهرم ترسید و فهمید نبایددیگه از این گوها بخوره داداش بزرگیم به داداشم گفت خودش دوتا دختر داره مطمئن تقاسشو پس میده به منم رو کرد گفت میخوای زندگی کنی یا نه منم گفت اگه تکرارنکنه ولی میترسم فعلا الان نمیتونم تصمیم بگیرم ولی همراه برادرم برگشتم خونه وقعر کردم خدابیامرز مادرم گفت من نونت نمیدم باید بری خونه شوهرت منم با یه تابچم برگشتم ولی تاچند روز بهش محل ندادم غذا میکشیدم برای اون ظرف نمیکردم توی دیس فقط براخودم و بچه هام ظرف میکردم خیلی زجرش دادم تا قدرمونو بدونه بعدش حساب کار دستش اومد الانم میدونه داداشم پشتمن بابام اصلا نیست معتقده زن باید خونه شوهرش بشینه زندگی کنه حتی اگه هوو سرش بیاد مادرم چهارسال پیش فوت شد 56سالش بود چهارماه بعد فوت مادرم زن گرفت بعد چهلم مادرم میرفت خواستگاری حالاهم داره زنشو طلاق میده ویه زنه دیگع میگیره من بدبخت حتی میترسم به شوهرم بگم این قضیه رو خوشحال میشه میگه بابات سه تا زن گرفته منم میگیرم خیلی میترسم اینم بگم خواهرشوهرم خبرنداره روی گوشی شوهرم و پسر خواهرشوهرم اومده که شوهرخواهرشوهرم 16سال پیش زن گرفته ودوتا بچه هم داره تازه دخترخواهرشوهرم دکتره ببین چه ابرویی ازشون برده عکس دختراین زنش افغانی بلوچی اینجوری بود اینا رو کجای دلش بذاره خواهرشوهرم همین که اگه خیانتشون درحد چت بود ببخش منم درحد همین چت اینا بوده ولی پیر شدم از بس غصه خوردم زیرچشام گود شد ازبین رفتم اما چه فایده خوشیشون رو اونا کردن ما نابودشدیم من داشتم تقاص کارهای پدرمو میدادم چون توی جوونی همین بلاها سرمادرم اومده بود 

اینم بگم ناشکری نکن بخدا فایملمون ازجاده قم برمی گشتن ماشینشون چپ میکنه شوهر و یکی پسر دختر دایی بابام همون جا دم فوت میکنند اون پسرشم توی کماست وقرارشده اعصای بدنش رو اهداکننداین دردا بده قدرسلامتیت رو بدون قدر بچه هاتم بدون بذار پسرت مرد باربیاد مادرخوبی باش گور پدرشون براخودت پس اندازجمع کن الان به خودت برس 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
عزیزم خودم هم دردتو کشیدم همین خوره هم که مغزتو میگی میدونم چه جوریه ویس های صنم رشیدی رو گوش بده قر ...

مرسی عزیزم از راهنمایی و درد دلت بازم خداروشکر تو داداشات پشتت بودن من که هیچ کس ندارم حتی بخوام اینو تعریف کنم برای خانوادم که شوهرم همچین کاری کرده منو مقصر میدونن و میگن کرده که کرده مرد ‌گول خورده عیب نمیدونن همین داغونم میکنه که تنهام و هیچ کس ندارم تازه شوهرمم فکر میکنه کاری نکرده اونروز که چت شو فهمیدم میکه حالا چی شده خوب با طرف رابطه جنسی نداشتم اینجوری میکنی آنقدر مردا وقیح و پرو آن الانم باردارم خیلی دلم شکسته اصلا باهاش حرف نمیزنم خیلی راحت‌ترم تا بخوام حرف بزنم قیافه نحسشو ببینم واقعا دیگه درتوانم نیست حتی یک کلمه باهاش صحبت کنم