یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
بله بودن آدمای کوچ نشین و چادرنشین رشته ی تاپ آوردن همه چیز ب تلاشه عزیزم با عشق و جان دل درس بخون چرا نیاری مگ چیت ازاونا کمتره . فقط باید وقت بزاری براش
من چندتا نمونه دولتی و تیزهوشانی میشناسم که هیچ پخی نشدن.
ولی نگاه کن کنکور رقابت سرمایه داراست. اونی که پول بیشتری برای خرج کردن داره نتیجه بهتری میگیره
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
ببین اونا از دوران قبل کنکور درس خون بودن و خودشونو کشتن سمپاد قبول بشن و بچه های درس خون و هوش تقریبا خوب کنار هم هستن و حس رقابتش بیشتره با معلمهای به نسبت خوب فقط همین اونا فقط درسخونتر یا باهوشترن و امکانات خیلی خاصی هم نداره الانم که کلی کلاس انلاین هست میتونی دبیرای خیلی خیلی بهتر از سمپادو داشته باشی