2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

68 بازدید | 8 پست

خانم ها بچه من دو هفته دیگه دوسالش تموم میشه میخوام از شیر بگیرمش ولی یک ماه زود ب دنیا اومد ب نظرتون تاثیری داره یعنی ی ماه باید بیشتر شیر بخوره یا تاثیری نداره بعدخوب غذا میخوره ولی تا گریه میکنه باید میمه شو بخوره تا اروم بشه یا در طول روز دوسه ساعت میخوابه بازم باید شیر بخوره بخواب شب ها هم همینطور در طول شب چند بار پا میشه  شیر میخوره با اینکه سیر هست و شام مفصل بهش دادم حالا با این توصیفات راهنماییم کنید چطوری از شیر بگیرمش ک خوابش ب هم نخوره و بخوابه خیلی برام سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه زود به دنیا اومدن ربطی نداره.پسر منم امروز تولدشه دو ماه پیش گرفتم.تازه غذا نمیخورد از شیر گ ...

بعد از اینکه از شیر گرفتی خوابش بهم نخورد اخه دختر من با سینه فقطمیخوابه 

بخوای نخوای دو شب اولو بیدار میشه گریه میکنه.بعضی بچه ها بیشترم طول میکشه ولی اکثرا دو سه شب فقط گری ...

بعدش دیگه خودشون میخوابن یعنی اخه عادت ب سینه دارع بخوابه

بعد از اینکه از شیر گرفتی خوابش بهم نخورد اخه دختر من با سینه فقطمیخوابه 

بچه های منم فقط در حال شیر میخوابیدن.خوب روز و شبای اول یکم سخته دیگه مثلا باید بغلش کنی بگردونی تا منگ بشه بخوابه.دختر تو رو نمیدونم ولی پسرای من که اصلا رو پا نمیخوابیدن

[QUOTE=251698998]اره من العان پسرم کنارمدراز میکشه بغلش میکنم خودشو میچسبونه به من میخوابه[/QUOTEالان خودم استرسشو دارم خیلی برام سخته فکر میکنم چون بچمم ب من خیلی وابستس سخت باشه 

[QUOTE=251698998]اره من العان پسرم کنارمدراز میکشه بغلش میکنم خودشو میچسبونه به من میخوابه[/QUOTEالا ...

من سر بچه ی اولم میگفتم هیچ بچه ای مثل بچه ی من به مادرش وابسته نیست خیلی ناراحت بودم.خیلی گریه میکردم وقتی بهانه ی شیر میگرفت.ولی وقتی از شیر بگیری میبینی چقدر راحت شدی