2777
2789
عنوان

عمل جراحی

95 بازدید | 14 پست

سلام دوستان بنده چند سالی هست پام ورم شدید میکنه و ۱۰ بار دکتر رفتم،دیروز هم که رفتم دکتر گفت باید از داخل زانوت نمونه برداریم و عمل باز انجام بدیم تا ببینیم پات چشه،من هم که اسم عمل میاد از استرس شدید عمل که درد داره یا نه مواجه میشم که خدایا نکنه این عمل باز درد شدید داشته باشه و نگران اینم لطفا کسایی که تجربه کردن عملو بهم توضیح بدن چطوری هست و ایا درد داره یا هیچی حس نمیکنیم فقط صادقانه بگین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدام شهری؟ یه متخصص خوب برو .ام آر ای کردی؟

تبریز،اره بابا چهار بار ام ار ای رفتم،والله هر دکتر ی حرفی میزنه،یکی میگه مینیسک پات اسیب جزئی دیده،یکی میگه همش سالمه،یکی میگه باید عمل بشی

تبریز،اره بابا چهار بار ام ار ای رفتم،والله هر دکتر ی حرفی میزنه،یکی میگه مینیسک پات اسیب جزئی دیده، ...

یه مدت استراحت کن بهش فشار نیار 

به مدت چهل روز این رو غن که میگم باهاش چرب کن 

یه فنجان رو غن زیتون

یک قاشق مربا خوری اسپند

یه قاشق نمک

با هم مخلوط کن بزار روی گاز قبل از به جوش اومدن خاموش کن

۲۴ ساعت بعد صاف کن . و روزی دو بار زانوهات باهاش چرب کن و بزار جاش گرم بمونه . ان شاءالله که تاثیر داره

یه مدت استراحت کن بهش فشار نیار  به مدت چهل روز این رو غن که میگم باهاش چرب کن  یه فنجان ...

خیلی ممنونم اینم امتحان میکنم ببینیم چی میشه،چون الان ۳ سالی میشه که اینطوری زانوم ورم میکنه هر ۱ ماه یبار