2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

223 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان.

انشاءالله اگه خدا بخواد امسال برای اولین بار داریم میریم البته با کاروان ولی اصلا خوب راهنمایی نکردن که چجوریه شرایط. 

میشه یکم از تجربیاتتون بگید چیا باید برد و... لباس باید در چه حد برداشت و آیا با مانتو نخی و چادر آدم گرمش میشه یا نه 

عزیزممم خوش‌به سعادت ممنون میشم برام دعا کنی 🥲

محتاجم به دعا چشم حتما عزیزم اسمت رو بگو که یادت کنم.‌

هنوز پاسپورتم اداره پسته دعا کن برسه پنج شنبه می‌خوایم حرکت کنیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشا به سعادتت.کرم که هست ولی خود امام حسین طاقتشو میده.لباس نخی خوبه.کفش تازه نباشه بهتر بندی باشه با جوراب نخی ضدآفتاب و کلاه نقاب دار ببر مسواک خمیردندون لیف و شامپو دستمال کرینکس مفاتیح کوچیک لباس زیر لیف و شامپو یه حوله کوچیک.اینها چیزهایی بود که یادم افتاد.برای حاجت من هم دعا کن که ازدواج خوبی داشته باشم

خدایا شکرت
سلام لطفا برای مادرم دعا کن دوست عزیزم لباس فقط ی دست ببر خوراکی هم همه جی میدن ولی اگ ادم حساسی هس ...

چشم محتاجم به دعا. 

ممنون از راهنمایی . شنیدم باید هرچی میشه سبک تر وسیله برداشت ولی مامانم یه عالمه کلوچه میخواد برداره پس راضیش کنم‌ برنداره سنگین میشه.

خوشا به سعادتت.کرم که هست ولی خود امام حسین طاقتشو میده.لباس نخی خوبه.کفش تازه نباشه بهتر بندی باشه ...

انشاءالله دعا کنید به سلامت بریم حتما نائب الزیاره میشم و محتاجم به دعا.