2777
2789

با شوهرم قهرم اومدم خونه پدرم چندتا پیام داده و بود و اینا منم براش نوشتم فردا میخوام برم چشم پزشکی که ببینم چی تو خودت میبینی که من نمیبینم 

قبلش نوشته بود وقتی اومدی یکی رو تو خونم دیدی اونموقع میفهمی چه گوهی خوردی من اون بالایی ها نوشتم و آخرشم نوشتم فکر کردی برا مهمه کی کنارت باشه ؟ خلایق هرچه لایق الان اعصابم خورده اصلا نباید جواب میدادم اونجوری بیشتر میسوخت

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت هیچ توجیه و بخششی نداره پیام دادنم الکیه از ریشه حلش کنید دیگم جواب نده 

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
خیانت هیچ توجیه و بخششی نداره پیام دادنم الکیه از ریشه حلش کنید دیگم جواب نده 

از همین میسوزم که جواب دادم 😬

مال ما بحث یکی دو روز نیست بحث سه ساله

اگ میدونی حست دیگ بهص خوب نمیشه اونم دیگ درست نمیشه از کاراش دست بر نمیداره فکر جدی تری بکن خیانت خیلی ضربه میزنه ب روح و روان ادما

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
اگ میدونی حست دیگ بهص خوب نمیشه اونم دیگ درست نمیشه از کاراش دست بر نمیداره فکر جدی تری بکن خیانت خی ...

روح و روانم داغون شده سر این قضیه

روح و روانم داغون شده سر این قضیه

میدونم خیلی سخته امیداروم روزای خوب زندگیت زودتر برسه و خدا کمکت حالت باشه همیشه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
میدونم خیلی سخته امیداروم روزای خوب زندگیت زودتر برسه و خدا کمکت حالت باشه همیشه

ممنون عزیزم