2777
2789
عنوان

**ما میخواییم مامان بشیم انشاءالله ( دی 94)**

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 11880 پست
سلاااااام تاپیک نو مبااارک ایشالا دامن هممممه منتظرا سبز شه محدثه جون مرسی که زحمت زدن تاپیک رو میکشی دستت درد نکنه الهی همتون تو این ماه مامان بشین
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همگی خوش اومدید سلام ففر جون خواهش میکنم عزیزم نخواستم این تاپیک قدیمی تموم بشه
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ففر جون اشتباهی دیس لایکت کردم ببخشید
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
مرسی محدثه جون از کار بسیییاااررر زیبات.منم 4سال ازدواج کردم 15 ماه اقدام ومنتظررر.اینماه باردارشدم ک متاسفانه سقط شد فاصله مثبت شدن آزو سقطم 3 روز بودفقطططط
عااااااشقتم خداجونم مرسی که هستی.
ایشالا مبارکتون باشه مبارک مبارک محدثه جون مبارک انشالا همتون مامان دی باشید بحق آقا امام زمان عج
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
بچه ها من باردارم عایاااااااااااااااااااااااااااااع نافم درد داره انگار پیش نافم یه چیز کوچولو هست اما امروز طوری ترسیدم زهرم ترکید انگار دلم افتاد و زیر نافم شدید درد کرد بچممممممممممممممممممممم افتادددددددددددددددددد
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
سلام یادتون مبارک ایشالا همه مامان این ماهید
خدایا هزار مرتبه شکرت بالاخره منم مامان شدم و مهمون کوچولوم اومد تو دلم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] خدایا شادیمو با مامان کردن همه دوستام کامل کن [smiley]s/sm06.gif[/smiley]
هایده یادمون مبارککککککککککککککککک[smiley]s/sm01.gif[/smiley]
فدات جیگرمامان جون انشالله این دفعه نی نی تو سالم بغل بگیری ممنون سلاله جون لطفا بچه هایی که اسمشون تو لیسته موعد پری رو بگن وارد کنم
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞