2777
2789
عنوان

شوهرم میره کربلا ..عروسا بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 49 پست
اصلش که همینه

اره اصلا یه کیفی داره جمع شی واسه زائر حالا هرجا حتی مشهد اش بپزی تو ولیمه شرکت کنی من که خیلی دوست دارم امسال که خودم اگر خدا بخواد برای اولین بار زائرم خیلی دلم میخواست واسم اش پشت پا بپزن زنگ زدم به زنداییم گفتم بپزه اونم بنده خدا استقبال کرد🤕😂

شوهرت رفتنی بیاد از پدرومادرت خدافظی کنه  و وقتی از زبارت برگشت مامانت و بابات با یه جعبه شیری ...

اخه اینا دختر عموش و شوهرش که میرفتن کربلا ، مادرشوهرم اینا رفتن بدرقه .. واسه همین من موندم چه کاری درسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اصلا یه کیفی داره جمع شی واسه زائر حالا هرجا حتی مشهد اش بپزی تو ولیمه شرکت کنی من که خیلی دوست ...

خدا خیرش بده نمیدونم یادت میمونه یانه ولی بسلامتی رسیدی منو هم دعا کن خوش به سعادتت

لطفالایک نکنید،ممنون
نامزدین یا دوستین؟ با خرج مادرش رفت؟ مادرش ازت خوشش نمیاد پس چجوری اومده خواستگاریت؟ شوهرت گفت دو ...

پسره مجبورش کرده گفته من می‌خوامش مامانه بهش گفته که نه دختر خواهرمو باید ببری ولی خب خودش گفته من اونو نمیخوام نه نامزدم خرج خودشو میده 

ولی ایرادی که داره نامزدم اینه که خیلی مامانیه اعصاب منو خورد می‌کنه من یه چیزی بگم قبول نمیکنه حرف مامانشو قبول می‌کنه الان بهم گفت ده دوازده روز ممکنه ارتباطمون قطع شه خیلی ناراحت شدم دلم میخواد جدا شم 

خدا خیرش بده نمیدونم یادت میمونه یانه ولی بسلامتی رسیدی منو هم دعا کن خوش به سعادتت

من از اولش قول دادم به خودم اگر رفتم اسامی همه رو بنویسم یه زیارت بنیابتتون انجام بدم🙂🤍اسمتو بگو عزیزم

من از اولش قول دادم به خودم اگر رفتم اسامی همه رو بنویسم یه زیارت بنیابتتون انجام بدم🙂🤍اسمتو بگو ع ...

عزیزم التماس دعا

برای حاجت روایی ام، ارتقا شغلی ام و نابودی دشمنام دعا کنید. 

به سلامتی برید و برگردید و پیشاپیش زیارت تون قبول. 

من از اولش قول دادم به خودم اگر رفتم اسامی همه رو بنویسم یه زیارت بنیابتتون انجام بدم🙂🤍اسمتو بگو ع ...

زنده باشی عزیزم اسمم مهدیه ست اگر بدونی امروز چقدر دلم شکسته ست ممنون میشم برای سلامتی مادرم وخوشبختیم وبسلامت بدنیااومدن بچم دعاکنی،خیر ببینی❤

لطفالایک نکنید،ممنون
زنده باشی عزیزم اسمم مهدیه ست اگر بدونی امروز چقدر دلم شکسته ست ممنون میشم برای سلامتی مادرم وخوشبخت ...

هروقت دلت میگیره زنگ بزن حرم امام رضا باهاشون درد دل کن حالت خوب میشه

به روی چشم 

از خدامیخوام به حق گلوی شکافته علی اصغر بانو رباب دستوبگیره🤍🫂

پسره مجبورش کرده گفته من می‌خوامش مامانه بهش گفته که نه دختر خواهرمو باید ببری ولی خب خودش گفته من ا ...

سعی کن چشماتو کاملا باز کنی نامزدی برای همین روزاست فکر نکن بری زیر سقف درست میشن نه ذات واقعیشونو اتفاقا اونجا نشون میدن ببین زندگیتو پای کی میخوای بذاری ،من اشتباه کردم توی دوران نامزدی همش گذشت که امروز باشکم پر ....

حواستو خوب جمع کن دخترخوب

لطفالایک نکنید،ممنون
هروقت دلت میگیره زنگ بزن حرم امام رضا باهاشون درد دل کن حالت خوب میشه به روی چشم  از خدامیخوا ...

ممنون گلم باحرفات اشکم در اومد،خیر اززندگیت ببینی

لطفالایک نکنید،ممنون