2777
2789
عنوان

کادوی عقد برای برادرم چی بخرم؟

584 بازدید | 26 پست

برادرم یکی دو ماهی هست ازدواح کرده و به همراه همسرش یه شهر دیگه هستن،موقعی که ما عقد کردیم،بعد از عقد برامون کادو ست ساعت داد،الان میخوایم بریم خونشون،البته خونه مال خودشون نیست و اجاره کردن اما دارن کم کم وسایلاشونو میچینن،ما هم که خونه خریدیم برامون وسیله خریدن اوردن،الان میخوام براشون کادو بخرم،میگم اسپرسوساز بخرم ولی همسرم میگه یه کادو برای خودشون باشه،اما واقعا نمیدونم چی،حالا کادو باشه هررچی،اما خیلی خیلی خیییلی برام مهمه که یه چیز فوقالعاده شیک و عالی باشه،خیلی از وسایلای مهم نمیتونم بخرم چون ممکنه خودشون به مارک خاصی دوست داشته باشن ولی یه چیزی مثل اسپرسوساز میدونم که حالا حالاها فکر خریدن برای خودشون نیستن چون میخان وسایل ضروری بخرن فعلا،شما چی پیشنهاد میدین که بخرم براش؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سکه خوبه و ارزش هم داره ولی دوس دارم یه چیز دیگه باشه شیک باشه یه چیزی جز سکه

خب یه دستبند ست طلا براشون بخر

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊