2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خودت داره

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

زیر مقنعه رو نمی‌دونم اما همیشه به موی کوتاه رای می‌دم. کلی تنوع داره‌. موی بلند چیه آخه؟ دراز آویزون😁 چندوقت پیش از موی تا پایین کمر یهو زدم پسرونه کردم‌. آی حال داد.. برای رنگ هزینه‌ش کمتره و توی حموم برای شستن و برای خشک کردن هم که جیک ثانیه کافیه.

بلندددد

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

زیر مقنعه رو نمی‌دونم اما همیشه به موی کوتاه رای می‌دم. کلی تنوع داره‌. موی بلند چیه آخه؟ دراز آویزو ...

من فقط جلوش میخوام کوتاه کنم چون حس میکنم تخت شده کف سرم 

من فقط جلوش میخوام کوتاه کنم چون حس میکنم تخت شده کف سرم 

جلوی موهای من هم همینطور شده بود اصلا کلا انگار کم‌جون شده بودن. چند روزه همه‌‌ش تو آینه میگم عه موهام چه پرپشت شده. البته چندماه از کوتاهی‌ش گذشته‌. 

خوشت نیومد هم بلند می‌شه دیگه‌. حساس نشو