2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به خودت داره

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

زیر مقنعه رو نمی‌دونم اما همیشه به موی کوتاه رای می‌دم. کلی تنوع داره‌. موی بلند چیه آخه؟ دراز آویزون😁 چندوقت پیش از موی تا پایین کمر یهو زدم پسرونه کردم‌. آی حال داد.. برای رنگ هزینه‌ش کمتره و توی حموم برای شستن و برای خشک کردن هم که جیک ثانیه کافیه.

بلندددد

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
زیر مقنعه رو نمی‌دونم اما همیشه به موی کوتاه رای می‌دم. کلی تنوع داره‌. موی بلند چیه آخه؟ دراز آویزو ...

من فقط جلوش میخوام کوتاه کنم چون حس میکنم تخت شده کف سرم 

من فقط جلوش میخوام کوتاه کنم چون حس میکنم تخت شده کف سرم 

جلوی موهای من هم همینطور شده بود اصلا کلا انگار کم‌جون شده بودن. چند روزه همه‌‌ش تو آینه میگم عه موهام چه پرپشت شده. البته چندماه از کوتاهی‌ش گذشته‌. 

خوشت نیومد هم بلند می‌شه دیگه‌. حساس نشو