2777
2789
عنوان

به نظرتون دوست پسرم خسیسه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4389 بازدید | 76 پست

میری باغ :/ فیلم چی میبینید:/🤣🤣🤣🤣

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂سوال منم هس

فک کنم فیلم بسازن🤣🤣😑

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
به نظرت چجوری رابطمو باهاش تموم کنم نمیخوام فک کنه چشمم دنبال پولو ایناس دوس ندارم بگم بخاطر خسیس بو ...

بگو‌خاستگار دارم میخام برم ببینمش یمدت رابطمو با تو قطع میکنم ببینم تکلیفش چی میشه چون خانوادم خیلی روش اصرار دارن 

اگه ازدواجی باشه یه اقدامی میکنه

البته ادم خسیس برا ازدواجم خوب نیست

یا بگو خانوادم رابطمونو فهمیدن دیگه نمیتونم ادامه بدم

دهنتو 😂😂😂

🤣🤣🤣

والا انقد قربون صدقه میره اصلا آتویی دستم نمیده ک سرش دعوا راه بندازم🤦‍♀️

عزیزم ولا بهتره فرار کنی از همچین مردی خوبه که الان داره بهت نشون میده چه اخلاقی داره من خودم تو خونه بابام کمی ازادی داشتم ولی از وقتی شوهر کردم نه میزاره جایی بریم نه مسافرتی نه تفریحی میبرمون به خدا از بس بهش میگم اصلن گوش نمیده یعنی شدم یه زن افسرده چاق گوشه گیر 

هیچ
ازاون فیلما نمیبینیم😂

چرا اصلا باهاش میری باغ ؟ نمی ترسی برا خودت یک فیلم بسازه ۹ ماه دیگه تحویل بگیری؟؟🤣🤣

کات کن،هیچی بابا مگه برات مهمه که چی فکر کنه،هر چی میخواد فکر کنه،بگو به نظرم به درد هم نمیخوریم،اصلا بگو خسیسی فکر کنه به خاطر پولش باهاش بودی مگه چی میشه،اصلا مهم نیست به درک

آدم خسیس پیرت می‌کنه