بچه ها من چن ماهی میشه با یه آقایی دوستم به قصد ازدواج وضعیت مالیشونم خوبه شغلش آزاده فکرنکنم کمتر از۱۵تومن درآمد ماهیانش باشه ولی یه رفتارایی ازش میبینم احساس میکنم یکم خسیسه من خودم تا الان خونه بابام هرچی خواستم فراهم بوده برام ولی خب وقتی ایشون میگن قصدش با من جدیه و میخواد باخانوادش آشنام کنه آدم انتظار داره حالا چن تا از رفتاراش ک فکرمیکنم خساسته میگم نظر شما چیه
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
والا انقد قربون صدقه میره اصلا آتویی دستم نمیده ک سرش دعوا راه بندازم🤦♀️
عزیزم ولا بهتره فرار کنی از همچین مردی خوبه که الان داره بهت نشون میده چه اخلاقی داره من خودم تو خونه بابام کمی ازادی داشتم ولی از وقتی شوهر کردم نه میزاره جایی بریم نه مسافرتی نه تفریحی میبرمون به خدا از بس بهش میگم اصلن گوش نمیده یعنی شدم یه زن افسرده چاق گوشه گیر
چرا اصلا باهاش میری باغ ؟ نمی ترسی برا خودت یک فیلم بسازه ۹ ماه دیگه تحویل بگیری؟؟🤣🤣
کات کن،هیچی بابا مگه برات مهمه که چی فکر کنه،هر چی میخواد فکر کنه،بگو به نظرم به درد هم نمیخوریم،اصلا بگو خسیسی فکر کنه به خاطر پولش باهاش بودی مگه چی میشه،اصلا مهم نیست به درک