2777
2789
عنوان

خانومای حاملههههه و ....

210 بازدید | 20 پست

میشه دکتر هفته ی بارداریت الکی بالاتر بگع

مثلا من هفته ۳۰ بارداری ام

اما رفتم متخصص زنان

یه معاینه شکمی کرد و یکم حساب و کتاب طبق ویزیتای قبلیم

گفت هفته ۳۲ هستی

ولی طبق پریود ۳۰ هفتم خودم که حساب می کنم

کدوم درسته؟

اخه این هفته های اخر مهمه

دو هقته ام دووو هفتست

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی؟طبق همون حساب کن ازروی آخرین پریودیت که دقیق نیس چون خودتم نمیدونی همون لحظه لقاح صورت گرفته یابعدش پس سونودقیق تره

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖

طبق ان تی فک کنم بهتره

من امروز سونوی ۲۸ بودم ، تو ورقه سونو همه رو زده بود ۲۹، چراشو نمیدونم🙁

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی؟طبق همون حساب کن ازروی آخرین پریودیت که دقیق نیس چون خودتم نمیدونی ...

طبق سونو ۳۰ هفتم

دکتر میگه ۳۲

طبق ان تی فک کنم بهتره من امروز سونوی ۲۸ بودم ، تو ورقه سونو همه رو زده بود ۲۹، چراشو نمیدونم🙁

حالا اونقد که طبیعیه

برای من تقریبا ۲و نیم هفته جلوتر میگه

طبق سونو ۳۰ هفتم دکتر میگه ۳۲

دکتربراساس تاریخ پریودت حساب کرده.تو به ۳۰هفته اتکا کن

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖

سنوی ان تی دقیقه ماما چرت میگه به من هفته اخرگفت بچت تقریبا ۱۹۰۰یانهایت ۲کیلودنیابیادخیلی ریزست بعد ۳۴۰۰دنیااومد

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
حالا اونقد که طبیعیه برای من تقریبا ۲و نیم هفته جلوتر میگه

اا ممنون

اگه طبیعی میخوای زایمان کنی زیاد مهم نیس این هفته ها 

ولی طبق ان تی پیش برو

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

اقا ما نهار خونه داییم بودیم

داشتم به عروس داییم میگفت عروس فلانی و دختر فلانی حامله ان 

حالا مادرمو خالمو خواهرامو دخترخالمم بودن

یدفعه پسر داییم خیلی چاقه اومد از وسط ما رد شد گفت دختر عمه منم حاملم😂

گفتم تو که دیگه الان بچت دندونم درآورده از بس شکمت گندس

انقدر خندیدیم😆

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
عزیزم بعد اولین سونو دیگه تاریخ طبق اون محاسبه میشه به تاریخ پریودی کاری نداره

افرین دقیقا منم طبق سونو ان تی حساب می کنم ۳۰ هفتمه

نمی دونم دکتر برا خودش ۲ هفته به من اضاف کرده یه هو