2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسی دل انگیز😍😍از ساعت ۵شدید

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
همیشع بارندگیع 😐

کجایی مگه 

رشت امسال بارون خیلی کم بود

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

🔴 چند نکته ی مهم در مورد مقدار بارش این سیستم
⚠️ تاکید بر هشدار نارنجی (بارش شدید باران)
▪️ کجا ؟ و چقدر بارون میاد ؟؟

🔹 از عصر و بخصوص امشب بارش باران به شکل تدریجی شروع میشه و طی روزهای سه شنبه چهارشنبه و پنجشنبه تو بیشتر ساعات با شدت همراه با کاهش محسوس دما و وزش باد ادامه داره، این سیستم جمعه و شنبه تو منطقه ضعیف میشه.    

⚠️ به علت تشدید بارش باران (از سه شنبه تا پنجشنبه) بدون شک تو برخی نقاط شاهد آبگرفتگی معابر عمومی و طغیان آب رودخانه ها و مسیل ها خواهیم بود، حتی تو برخی نقاط احتمال جاری شدن سیلاب هم وجود داره به همین علت هشدار سطح نارنجی مهمی رو صادر میکنم 👇👇👇

🔴 مسافرین و مجاورین عزیز برای جلوگیری از بروز حوادث ناگوار ، از تردد و استقرار در حریم رودخانه‌ها ، مسیل های  آبگیر و کانال‌های آبرسانی جدا خودداری کنید، خواهشا سمت کوه و ارتفاعات هم نرید
، دور دریا رو هم یه خط قرمز بکشید ...

🔵 و اما چقدر بارون میباره و شدتش کجاست ؟
تصویر اول الگوی ECMWF و تصویر دوم الگوی GFS هستش بنابر جمع بندی و پیش بینی کلی ما از این دو الگو بین 50 الی 100+ میلی متر (( تو برخی نقاط بیشتر)) بارندگی طی این مدت رخ میده؛ اولا که کل استان بارش شدید داره یعنی غرب مرکز و شرق کلا همشون بارون رو به شکل شدید دارن منتهی به نظر میاد خط ساحلی (بخصوص مرکز و غربش)، مناطق غربی و مرکزی استان بارش شدیدتری رو داشته باشن شهرستان هایی مثل بندرانزلی رضوانشهر آستارا و حتی مناطقی از تالش ، بعد از اون رشت فومن صومعه سرا شفت سیاهکل املش و بعد از اونم لاهیجان ماسال لنگرود آستانه و رودسر در اولویت های بعدی هستن، تاکید میکنم بارش به شکل سراسری شدید هستش، مناطق جنوبی استان (رودبار منجیل لوشان) هم به شدت کمتر و ضعیفتر بارون رو خواهند داشت و هوا هم به شکل قایل توجه ای تو کل استان خنک میشه (دماها بین 15 الی 20 میشن)

🔴مهم🔴 چون این سیستم بعد از مدت ها داره نفوذ میکنه، آب دریا خیلی گرم و هسته ی سیستم هم هوای خنکی رو داره احتمال داره بارش ها فراتر از پیش بینی ها هم تو برخی نقاط ثبت بشن.