2777
2789

مثل خاستگاری بله برون عقد یا هر جشن دیگه ای که رسم دارین چه رنگی پوشیدین 

من  دلم میخواد فقط شب عروسی سفید بپوشم 

عاخه دوستم عقدش لباس عروس سفید پوشید عروسیشم لباس عروس سفید اصلا تغیر نکرد فقط مدل آرایشش فرق داشت با یکم لایت مو😐 اصلا نمیپسندم بنظرم یدفه باید تغیر کرد

درمانگر ذهن و روح😌💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ولی ما رسممونه حنابنرون قرمز میپوشیم مثل لباسای خرم سلطان 

عروسی هم ک صدرصد سفید میپوشم و بله برون هم کرمی رو دوس دارم

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

عقد که فقط سفید حتی گل. حنابندان سبز میپوشن عروسی لباس فقط سفید سفید بله بدوم سفید نمیپوشیم ما

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
ازدواج کلا اشتباهه چه برسه به خواستگاریش

هعی خواهر🖤💔دلشو نرجون دلش خوشه جوونه

کامنت منفی نذار دیگه لطفا:) 

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤

اصولا سفید نباتی یا گلبهی خیلی کمرنگ 

البته گلبهی و ابی و سبز کاهویی واسه نامزدی و بله برون قشنگه 

ولی عقد رنگ لباس عروس سفید باشه شیکه ولی ن سفید مثل گچ دیوار رنگ نباتی طور

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️