2777
2789
عنوان

میخوام انلاین شاپ بزنم لطفا همگی بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 115961 بازدید | 95 پست
سلام عزیزم خوبین منم میخاستم انلاین شاپ بزنم میشه کمکم کنید نمیدونم از کجا شروع کنم😢💓🌹

سلام عزیزم 

این پیام واسه قبل از فیل تر بود الان شرایط خیلی بد شده واسه انلاین شاپ ها 

من جا زنعموم بودم جمعش میکرد به اعصاب خوردیش و درگیری شبانه روزی نمیارزه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩
سلام جنس خوب عکاسی بسیار خوب و با کیفیت و زیبا لایک و کامنت بالا در نتیجه اکسپلور مشتری مداری و ...

سلام عزیزم میتونی ب من راهنمایی بدی؟! منم ی مقدار پول دارم میخام آنلاین شاپ بزنم اما نمیدونم چ محصولی حدود ۱۵۰ دارم ولی میخام از ۵۰ شروع کنم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من ادمین سه تا پیج هستم ۱۷ سالمه ولی ماهی شش تومن تا هفت تومن درآمد دارم  به نظرم ریسک ک ...

سلام عزیزم منم میخام با سرمایه ۵۰ تومن آنلاین شاپ بزنم این امکاناتو دارم ک برم بانه و جنسای خوب و ارزون بیارم مثل لوازم ارایش راهنماییم میکنی..

ب من راهنمایی بده لطفا 🌸🍃

عزیزم الان بخاطر فیلترینگ یکم شرایط انلاین شاپا سخت شده

مخصوصا اگه بخوای از صفر شروع کنی

بنظرم با این پول برید یه مغازه حضوری بزنید اگه دیدید خیلی خوب پیش رفت کم کم فروش آنلاین هم شروع کنید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩

بازرگانی از گناوه یک فروشگاه اینترنتی می‌باشد که در بندرتجاری گناوه فعالیت می‌کند. این مجموعه با هدف ایجاد دسترسی سریع و آسان شما هم وطنان عزیز به محصولات با کیفیت‌های متنوع، و قیمت‌های مناسب به صورت مستقیم از بندر و یا تولیدکنندگان شروع به فعالیت نموده است.

ارسال کالا با حداقل قیمت، ضمانت ارسال و… از مزیت‌های بازرگانی اینترنتی از گناوه می‌باشد.

خرید تکی به قیمت عمده، لوازم آرایشی و بهداشتی. ارسال از گناوه به سراسر کشور

آدرس مقصد:

http://az-genaveh.com/?ref=300

کانال تلگرامی بارکد

https://t.me/az_genaveh_rahgiri

کانال تلگرامی عکس سفارشات شما:

https://t.me/az_genaveh_7

پیج خواهر منم فالو کنید حمایتش کنید پاکدست دکلمه... باصدای خودش میزار 13سالشه @pr.aise8302پیج اینستاش ممنون از مهربونیتون🥺🍓❤تازه پیج زده واقعا نیاز به حمایت داره🥲💕

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
ادمین قیمت مناسب میشناسین من پیج لباس کودک دارم میخوام کمکم کنه

سلام عزیزم اگه فعلا ادمین نگرفتین من هستم

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
اول عزیزم من خودم ادمین هستم واسه پیج های مختلفی فعالیت کردم و چیزهایی که بت میگم واسه خودم ثابت شده ...

سلام من دنبال اینم ادمین بشم ولی نمیدونم چطوری شرو کنم خیلی سختمه..میتونید راهنمایم کنید