2777
2789
عنوان

اگه ۴ روز حموم نداشته باشیددد...😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 102 پست
خب کمپ میزنید چرا نمیشه لباس عوض کنید؟! یه ملافه بگیرید جلوی هم لباس عوض کنیددیگه. چادر دارید دیگه د ...

جلو اون دوتا چجوری بگم برام چادر بگیرن تاحالا با غریبه نرفتم هیچ پیش زمینه ای ندارم

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان منم مام میزنم بازم بعد دو روز بو میگیرم مام اثر نداره انگار مام صابونی رکسانا میزنم شما ما ...

خب دو روز زیاده  

ماندگاریش خوبه بنظرم 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

این شرایط برای آقایون هم مناسب نیست 

معمولا تو سفرهای طولانی و کمپ جاهایی رو اجاره میکنن تا گردشگر ها طی زمان کوتاهی دوش بگیرن و کارهای شخصی رو انجام بدن . شما هم‌میتونید اقامتگاه یا استراحتگاه ساعتی اجاره کنید

جلو اون دوتا چجوری بگم برام چادر بگیرن تاحالا با غریبه نرفتم هیچ پیش زمینه ای ندارم

اون خانمه یه چادری چیزی بگیره جلوت لباست رو عوض کن. یا داخل چادر که شب میخوابید. قرار نیست با مردا یه جا بخوابید که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نمیدونم یه مدل شامپو که اب  لازم نداره  فقط شنیدم اسمشو چن تا بلاگرم تعریف میکردن شاید اسم ...

چه خوب نمیدونستم برم سرچ‌کنم چی هست😂😂😂

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اونا که همیشه تو چادر نیستن،بعدش هم تو طبیعت کلی جا هست برای لباس عوض کردن،پس چطور دستشویی میری؟بگو برات چادر بگیرن عوض کن لباس تو

شامپو خشک داستانش چیه چجوریه

شاید تا به حال نام شامپو خشک را شنیده باشید اما ندانید که چیست و چه کاربردی دارد. شامپوی خشک، محصولی است که می‌توان بدون رفتن به حمام، از آن برای از بین بردن چربی و آلودگی موها استفاده کرد. این محصول، برای افرادی که بیمار هستند و یا مشغله زیادی دارند و نمی‌توانند هر روز به حمام بروند بسیار مناسب است. اما نباید آن را به طور دائم مصرف کرد؛ زیرا به موها آسیب زیادی می‌زند. 

همین اول بگم نریزین سرم خواهشن 

استارتر با دو تا مرد غریبه چطور داخل یه چادر میخوابین ؟؟

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍