2777
2789
عنوان

اگه ۴ روز حموم نداشته باشیددد...😂😭

2569 بازدید | 102 پست

چجوری خودتونو خوشبو نگه میدارید؟ قراره با ماشین بریم طبیعت گردی و کمپ بزنیم و ۴ نفر تو ۱ ماشینیم که جلوشون لباسم نمیشه عوض کنم😐 بعد مردا راحتن ولی من نمیدونم ما دوتا خانم چیکار کنیم

یعنی واقعااا دوس دارم قبول کنم برم سفر ولی میترسم بو بگیرم لباسمم نشه عوض کنم

مام و ضد عرق میبرم ولی بازم میترسممم

آیا برم آیا نرم😂

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

من همیشه ی مام دارم واس وقتی ک حموم نرفتم

هر روز میزنم

ی مام هم واس تایمی ک بعد حموم میام

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حمامتون مشکل داره آب قطعه 

اگه خونه نادر یا خواهرات نزدیکن برو حمام حتما تو راه بو میگیری برو ها

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

من بودم نمی‌رفتم 😂😂😂😂😂

بخدا یه روز حموم نرم انگار روغن خالی کردن رو موهام 

فکر کن ۴ روز نرم 🤕🤕🤕

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب کمپ میزنید چرا نمیشه لباس عوض کنید؟! یه ملافه بگیرید جلوی هم لباس عوض کنیددیگه. چادر دارید دیگه داخل چادر هم میشه. دستشویی نمیرید مگه؟!

اما میشه ۴ روز نرفت حمام و چیزی نشد ما ۱۰ روز شهرمون آب نداشت هیچی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بالاخره چادر که میزنین میشه لباس عوض کرد

تو ماشین کولر بزنین تا عرق نکنین

اونجام لباس خنک تو طبیعت با مام و اینا

دوستای گلم پیج کفش و صندل و....دارم با قیمت مناسب 🌹🌹                                        کانال ما در ایتا gallery_bahar22@           پیج ما در اینستا manto_bahar22@
من همیشه ی مام دارم واس وقتی ک حموم نرفتم هر روز میزنم ی مام هم واس تایمی ک بعد حموم میام

من برا هردو مواقع از یه مام میزنم

مشکلی داره؟

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده
چرا حمامتون مشکل داره آب قطعه  اگه خونه نادر یا خواهرات نزدیکن برو حمام حتما تو راه بو میگیری ...

گفت که ۴ روز تو راهه🥵🥵

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺