پیش دبستانی نداشت سنجش.برا کلاس اول داشت.رنگ ها شعر بینایی سنجی .اینجور چیزها میپرسند
عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊