2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون تبی ک دوهفته بعدواکسن دوسالگیش داشته هیچ ربطی ب واکسنش نداشته عزیزم تب نهایتا تاسه چهاروز بعد واکسنه...نگران نباش قبلش استامینوفن بده بعدشم همینطور

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیزم این واکسن هم مثل قبلی هاست...فقط چون توی پاش میزنن همون شب اول نمی تونه راه بره پاش درد میگیره ...

بچه ها مثل هم نیستن

پسر من واکسن یه سالگیشو زدیم اصلاااا تب نکرد

البته ناگفته نماند،  وقتی سرنگ رو از بازوش بیرون اورد نصف واکسن بیزون برگشت دوباره

شاید تاثیر نکرده پس🤔🤔

ألم یعلم بأن الله یری
بچه ها مثل هم نیستن پسر من واکسن یه سالگیشو زدیم اصلاااا تب نکرد البته ناگفته نماند،  وقتی سر ...

دقیقا...هربچه ای یه مدله واس همین گفتم مثل واکسن قبلیاشه.چون پسرمنم واس همه واکسناش یجور بود نوع تب و بی حالیش.

یه روز خوب میاد

واکسن یکسالگی اولش تب نداره.بهداشت گفت بعداز یک هفته تاده روزممکنه تب کنه وتنش هم دون دون بزنه...بخاطراینکه واکسن سرخک وسرخچه هست

واکسن۱۸ماهگی مثل ۲و۴و۶ماهگی هست.البته واکسن یکسالگی روهم میزنن

یعنی تو۱۸ماهگی قطره فلج اطفال میدن،یک واکسن به بازو ویک واکسن به پاهاش.....اونی که تودستش زدن رونبایدکار داشته باشی،ولی واکسن پا رو کمپرس سرد وبعد۲۴ساعت کمپرس گرم بذار

تبش مثل واکسنهای قبلیه.پسرم ماه قبل زد.بهترازواکسنهای قبلیش بودوتب کمتری کرد.ولی دوسه روز دردداشت و نمیتونست بلندبشه و وقتی راه میرفت می لنگید

خدایا بی نهایت شکرت
واکسن یکسالگی اولش تب نداره.بهداشت گفت بعداز یک هفته تاده روزممکنه تب کنه وتنش هم دون دون بزنه...بخا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون. درد رو میشه تحمل کرد فرض میکنم دندونشه. فقط تبش شدید نشه. از استرس حال ندارم بخدا

مرسی عزیزم از توضیحاتتون. درد رو میشه تحمل کرد فرض میکنم دندونشه. فقط تبش شدید نشه. از استرس حال ندا ...

منم خیلی میترسیدم آخه همه میگفتن بدترین واکسنه

پسرمن دفعات قبل تبش بالاتروطولانی تر بود...فکرمیکنم چون سه بار این واکسن رو زدند وبزرگترهم شدند بدنشون مقاومترشده وکمتر تب میکنند.....ولی چون راه میرن دردواکسن رو حس میکنند

شما هر۴ساعت یا اگه تب نداره هر۶ساعت قطره بده تایک روز ...اگه تب داشت همراه باپاشویه ادامه بده،اگرتب نداشت میتونی قطع کنی یا یک روز هر۸ساعت بدی برای دردش

خدایا بی نهایت شکرت