2777
2789

خواهر شوهرم پیش من بد شوهرمو می‌گفت و من ب شوهرم گفتم و شوهرم ب پدر و مادرش وقتی پدر شوهرم از خواهرشوهرم دلیل کارشو پرسیده خواهر شوهرم گفته ک عروستون دروغ میگه و من هیچ حرفی نزدم و حالا همه فکر میکنن من دروغ گفتم چطور رسواش کنم؟و این رو هم بگم که پدرشوهر مادرشوهرم خبر ندارن ک من از حرف خواهر شوهرم و دعوای شوهرم و خواهرش خبر دارم

سرشو بردید 

خدایی میگم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید بد داداششو‌بگه ..ی جوری تعریف کردی انگار خواهره ناتنیه

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
من هم اومدم بگم ماشالله به این سرعت عمل اطلاع رسانی ها    

سریع قضاوت نکنید من بعد از ۲ ماه وقتی بازم بی مهریای خواهر شوهرمو ادامه داشت ب شوهرم گله کردم ک خواهرت انگار من و تو رو دوست نداره

اون درد و دل کرده شما هم سواستفاده کردی پس توقعی نداشته باش

درد و دل واسه وقتیه ک کارش باعث اختلاف من و شوهرم نشه حرف اون باعث دلخوری و سردی بین من و شوهرم شد چون من تازه یک هفته بود ک با شوهرم ازدواج کرده بودم 

سریع قضاوت نکنید من بعد از ۲ ماه وقتی بازم بی مهریای خواهر شوهرمو ادامه داشت ب شوهرم گله کردم ک خواه ...

چه قضاوتی خانم. شما چکار به رابطه خواهر و برادری دارید؟ اگر شما خبرچینی نمی کردید شاید بعد از مدتی مساله شون هم باهم حل می شید. اومدید از آب گل آلود ماهی بگیرید که خودتون هم گیر افتادید. نگید که شما دنبال رابطه دوستانه با خواهر شوهر بودید!!!

چه قضاوتی خانم. شما چکار به رابطه خواهر و برادری دارید؟ اگر شما خبرچینی نمی کردید شاید بعد از مدتی م ...

قضاوت یعنی همین ک میگید سریع اطلاع رسانی کردم 

خود شوهرم قبلا عنوان کرده بود ک خواهرشوهرم موافق ازدواج ما نبوده و خواهرشوهرمم دوبار تا حالا به صورت واضح ب من گفته از من خوشش نمیاد و رابطه خواهر برادری باید پیش خودشون باقی میمونده ن اینک ب عروس یک هفته ای بد شوهرشو بگن 

قضاوت یعنی همین ک میگید سریع اطلاع رسانی کردم  خود شوهرم قبلا عنوان کرده بود ک خواهرشوهرم مواف ...

سریع نبوده خدایی؟!! اولش می گید که در مورد برادرش به شما بدگویی کرده الان کلا موضوع رو یه چیز دیگه تعریف می کنید؟!!! در هر حال چه قبول داشته باشید چه نه و ماجرا رو مدام برای مقصر کردن خواهر شوهرتون شورتر تعریف کنید کار زشتی کردید که حرفی که پیشتون زده شده سریع جار زدید و به قول یکی از دوستان که بالاتر گفت بی بی سی وار رفتار کردید. کمی سعه صدر به نفع خودتون هست. الان که اینطوری دو به هم زنی کردید روابط بهتر شده؟!!