2777
2789
عنوان

پوسته پوسته شدن کف سر

363 بازدید | 4 پست

پسرم ۱۵ سالشه شدیدددا پوست سرش پوسته ریزی داره(شوره نیست)تیکه تیکه بلند میشه تحت نظر پزشک هم یک دوره دارو و شامپو و ... مصرف کرد ولی بعد از اتمام داروها دوباره پوسته ها شروع شد،دیگه خسته شده خیلی ظاهر بدی هم به موهاش میده،کسی تجربشو داشته و راهکاری داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم دیگه،داروها تموم شد بعد یه هفته بازم پوسته ریزی شروع شدش

منظورم اینه دوباره ببرش دکتر بگو تاثبر نداشته یع فکری کنه اگه بهتر نشد پیش ی دکتر دیگه ای ببرش

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

ممکنه پسوریازیس باشه، اگه ایم باشه باید مدت طولانی تری دارو استفاده کنه، قبل از حمام سرشو با روغن زیتون کامل ماساژ بده بعد بره بشوره، یا از تخم کتان استفاده کن،با آب بجوشون ژل که پس داد اونو از صافی رد کن سرشو باهاش ماساژ بده

مدت طولانی ای ازین کارا بکن کم کم بهتر میشه چون من پسوریازیس دارم فقط این کار جواب میده برای من