2777
2789

خستم کرده دیگه 

یه خواهر ۱۴ساله دارم مدام فحش میده مامانم میگه  توهیچی نگو سن بلوغه، اذیت میکنه مامانم میگه تو هیچی نگو 

تمام کارای خونه رو میکنم اون هیچکاری نمیکنه فقط مدامم گریه و داد و بیداد مامانم میگه تو هیچی نگو من خودم جمع میکنم به جاش 

منم خسته ام بخدا ازبس منو خفه کرده دیگه اعتماد به نفسی ندارم برعکس من خواهرم پرشور و بااعتماد به نفس

هرچی به مامانم میگم  مشکلاتمونو به خالم میگه 

منم دیگه نمیتونم میخوام اصلا اصلا یه کلمه هم باهاش حرف نزنم دیگه حذفش میکنم از زندگیم 

من فوقش دو یا سه سال دیگه تو خونه مامان بابام باشم بعدش ازدواج میکنم پشت سرمم نگاه نمیکنم  

انقد بچه هاتونو اذیت نکنین تروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی از دست مامانم ناراحتم اما به دلیل دیگه ای تازه من ۹ سالم هست که ازدواج کردم. 😔😔😔😔   ...

من ازدواج کنم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم بخدا 

خستم کردن دیگه از اعصاب کلی مشکل پیداکردم اول جوونی 

مادر طفلکت مونده بین شما دو تا 

خب بنده خدا کارای خواهرت میکنه که تو صدات در نیاد

میخواهی تو هم کار نکن اون مادر بیچاره کمرش خم بشه 

عزیزم تو دختر مسولیت پذیری هستی افرین به تو 

قرار نیست تو هم مثل خواهرت باشی 

چیکار خواهرت داری ولش کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
هرموقعم حرفی بزنم میگت خستم کردی بس غر میزنی 

منم عین شما،آبیجام اصلا کار نمیکنن باید همش خودم باشم، اگ یه کاری هم نکردم مامانم سرکوفتم میزنه ک هیچ وقت کار نمیکنی و با دخترای دیگ مقایسم میکنه،اگرم حرفی بزنم خوبی جوابم میده و درآخر میگ اخلاق نداری بعضی وقتا خیلی خسته میشم گریه میکنم ولی خب چاره چیه مجبورم با این شرایط بسازم

من ازدواج کنم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم بخدا  خستم کردن دیگه از اعصاب کلی مشکل پیداکردم اول جو ...

منم دلم خیلی از مامانم شکسته اما برای رضای خدا تحمل میکنم چون گناه داره اگه به روشون چیزی بیاریم من خودمم مادرم شاید بچه منم یه روزی ازم ناراحت بشه.

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
منم دلم خیلی از مامانم شکسته اما برای رضای خدا تحمل میکنم چون گناه داره اگه به روشون چیزی بیاریم من ...

پس ماچی؟؟ مابرای چی دنیا اومدیم ؟ اومدیم غصه بخوریم؟

منم آدمم به قرآن دلم میخواد برم دیگه برنگردم 

وقتی که برم میفهمه چه ظلمی به من میکرده ،چقدر درد به من میداده چقدر غصه به من میداده، من الان هیچ جای زندگیش نیستم ....