2777
2789
عنوان

سوتی +18 مامانم🤣🤣🤣🤣

499 بازدید | 15 پست

مامانم پهلوش درد میکنه بابام داروخونه بود زنگ زد بگه امپول کترولاک بگیر گفت ک.ی.ر تولاک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودش ک غششش کرد گوشی داد منم بگم ، منم داشتم از خنده جررر میخوردم بزور گفتم حالا نگا مامانم میکنم همش غش میکنم رومم نمیشه چیزی بگم هی میگه مگه چی گفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرررررررر من بودم ک کف زمین پخش بودم

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣

آخی طفلی چقدر پیش تو خجالت کشیده

باباتم داشت می‌خندید یا اصلا متوجه نشد 😂😂😂😂 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
بابام نفهمید فک کنم🤣🤣🤣🤣🤣روم نمیشه باهاش چش تو چش شم

عزیزم 

مگه چی گفته  🤣🤣🤣

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
🤣🤣🤣🤣🤣باهم رودروایسی داریم 

آره میفهمم اصلا جلوی چشمش نباش 

مامانت بیشتر خجالت میکشه😄