2777
2789

برو سایت سنجش، مدارکی که باید ببری رو نوشته

مثلا کپی از ریز نمرات و کارنامه

کپی از دیپلم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
برو سایت سنجش، مدارکی که باید ببری رو نوشته مثلا کپی از ریز نمرات و کارنامه کپی از دیپلم

صدتا فرم نوشته بعد نمیدونم باید دانلود کنم یا برم اونجا میدن پر کنم 

فقط فرم ۱و۲ بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر استان فرق داره 

مثلا استان ما ریز نمرات رو نمیخواست

ولی یه استان دیگه میخواد

باید برید سایت پردیس استانتون کامل گفته

مدارکی که من بردم ولی یه سریاش رو نخواستن من محض اطمینان بردم

پوشه قرمز روغنی برا دخترا 

گیره

پرینت کارنامه کنکور 

پرینت فرم دعوت به مصاحبه

پرینت برگه امتیاز برای لوح تقدیر که تو سایت پردیسا هست

پرینت فرم آمادگی 

کپی و اصل گواهی موقت تحصیلی

کپی و اصل تمامی صفحات شناسنامه

کپی و اصل کارت ملی یا فیش اون

کپی و اصل ریز نمرات

کپی و اصل لوح تقدیر ها و تشویقی ها

چند قطعه عکسی که اخیرا گرفتی

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
صدتا فرم نوشته بعد نمیدونم باید دانلود کنم یا برم اونجا میدن پر کنم  فقط فرم ۱و۲ بود

فرم ۲ رو باید می بردی آموزش و پرورش که ۲ دوتا هم باید باشه

فرم ۱ که همون فرم آمادگی هست باید پر کنی ببری محل مصاحبه

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
فرم ۲ رو باید می بردی آموزش و پرورش که ۲ دوتا هم باید باشه فرم ۱ که همون فرم آمادگی هست باید پر کنی ...

نوشته فرم ۷و۸ ۹

در حالی که توی سنجش فقط دوتا فرم هست 

فرم آمادگی همون فرم۱؟

نوشته فرم ۷و۸ ۹ در حالی که توی سنجش فقط دوتا فرم هست  فرم آمادگی همون فرم۱؟

تو سایت پردیس استانتون پاینش یه لینکی هست اون فرم ۷ ۸ اینا هست