2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه کی ب ی استوری اینقد اهمیت میده مگه مدرسه ای ناظمی شماره مامانشو خواستی ادبش کنی مثلا،ب خواهرشوهرات چ ارتباطی داشته ک دخالت کنن بعد براهمچین مسائلی لب ب غذا نزدی مگ میشه اینقدبی منطق آخه

چیشده نخوندم‌میگی

جاریم واسم استوری توهین گذاشت ،منم خودم کاری نکردم فقط از خانواده همسرم توقع داشتم بهش تذکر بدن که ندادن و فکر میکردم همسرمم کاری نکرده اخه چیزی نمی‌گفت ،حالا که من پا شدم حماقت کردم ب خواهرش پیام دادم که چرا چیزی بهش نگفتن و اگه توهین تو خانوادشون آزاده بگن منم بدونم ،اومده میگه آره با داداشم سرسنگینم ،زنشم بهم پیام داد جوابشو ندادم ،من خیلی عصبانی بودم نباید پیام میدادم ب خواهرش اینم بگم اونا همون روز اول قبول کردن اینو برای من گذاشته یعنی تابلو بوددد، ولی الان خواهرش پیام منو جواب نداد خودشم باهام سرسنگین شد انقد حالم بده تحقیر شدم ،کاش پیگیر نمی‌شدم متکه چند سال تحمل کردم کارای این عوضی رو 

آخه کی ب ی استوری اینقد اهمیت میده مگه مدرسه ای ناظمی شماره مامانشو خواستی ادبش کنی مثلا،ب خواهرشوهر ...

خیییییلی عصبانی بودم دیگه تحملم تموم شده بود از استوریاش و این یکی محتوای خیلی بدی داشت 

خیییییلی عصبانی بودم دیگه تحملم تموم شده بود از استوریاش و این یکی محتوای خیلی بدی داشت 

همسرم خیلی مقصره اگه به من گفته بود که برخورد کرده من انقد عاصی نمی‌شدم و احساس کنم پشتم خالیه

اصلاهررچی بهترین جواب برا جاریت بی تفااااوتی بوده ک اصلا یانبینی یاب روی خودت نیاری نه اینکه اونو ب هدفش برسونی اونم خیلی راحت می‌تونه حاشاکنه 

همسرم خیلی مقصره اگه به من گفته بود که برخورد کرده من انقد عاصی نمی‌شدم و احساس کنم پشتم خالیه

اصلا این تذکر دادن وبرخوردکردن بخاطر یه استوری عیبه قشنگ نیست رفتار حرفه ای نیست ک دیگران خودشون و وارد این بچه بازیا کنن رفتار جاریت شاید بدبوده رفتارشما بدتر

جاریم واسم استوری توهین گذاشت ،منم خودم کاری نکردم فقط از خانواده همسرم توقع داشتم بهش تذکر بدن که ن ...

جاری همش همینطوریه اصلا محلش نده اگ استوریاتو میبینه خوشحالی بزار بسوزه بیخیالی طی کن دختره ی افریتههه اینو بدون ک از قدرتت توعه ک برات استوری میزاره چون درگیر زندگیته تو محلش نده ت کاری نداشته باش ب کسی سیاست ب خرج بده اون هرچقدر بده تو خوب باش 

الان چیکار کنم من 

پاشو برو غذا بخور والا.جاری من پشت من کلی حرف زد هرچی دلش خواست گفت من نه بکسی زنگ زدم نه پیام دادم گفتم هرکی ک منو میشناسه ک میدونه حرفش دروعه هرکیم ک حرفشو باور میکنه پس ینی منو نشناخته وقتمو برای اثبات خودم ندارم.ازین کارتم درس بگیر دیگه زنگ نزن ب این و اون.

الان چیکار کنم من 

الان تنهاکاری ک میتونی کنی خودتوبزنی ب اون راه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده حتی اگ کسی تحریکت کرد راجب اون مسائل حرفی نزن نهایتش بگو گذشته ومهم نیس اون تایم عصبی بودی مثلا،یه مدتم کمتر تو دید باش

زمان بگذره اوکی میشه اما دیگ تکرار نکن وخانواده همسرتو قاطی این مسائل نکن وکلا از خوانواده شوهر توقعی نداشته باش وبگذر نه اینکه کش بدی و هی داستان درست کنی