2777
2789
عنوان

مامانم خیلی زود پیرشد

388 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا مامانم انقد رود پوستش خراب شدو پیر شد. 35سالشع ولی انگار 10سال از سنش بیشتره.دلم میسوزه براش واسه چی انقد زود پیر شد اخه؟؟؟ 😓😓پس 50سالگیش چطوری میشه با این وضع؟ پیری زودرس فکرکنم نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی داره؟اصلا ضد آفتاب میزنه؟کلا زود بچه دار شدن آدمو پیر میکنه

ضد افتاب که خوراکشه. قرص ویتامین هم مصرف میکنه اما فکرمیکنم یسری چیزا از وراثت هست. خیلیا دیدم دوبرابر سن مامانمو دارن ولی پوستشون مثل دختر 14ساله برق میزنه

مامان منم همینطور اما از غصه همه درد و مریضی اومده سراغش خیلی زووود پیر شد خیلی ناراحتم🥺🥺

اخیییی درکت میکنم😔انشاالله که عمرشون برعکس پوستشون باشه و تااا ابد زنده باشن همه مادرای دنیا😍زندگی بدون مامان جهنمه هرچند که هرجای دنیا هم باشی و بهترین زندگی روهم داشته باشی😊