2777
2789

نه وایسین زیاد شیم

نه زیاد نشدیم

نه اشنا میاد

الان میزارممم (۷۹دقیقه طول میکشد)

نه بر میدارم الان

فرستادم با هواپیما میاد

اول شما بزارین

نه بازم بگین کوکو صفحه اول نزه مادر شوهرم ببینههعع

نه کوکو کافی نیست

نه عروس داره گل میچینه 

حالا میزارممم

نه عکسه عممه خجالت میکشم

نه الان از تو کل سایت همین الان پسر خالم یا خواهر شوهرم میادد

ای بابا چقدر گیر میدین تاپیکس که گفتم توش عکس میزارمو عکس نزاشتم اصلا نوموخام

و وی اخرم طوری عکس میگزارد که فقط ۱نفر ببیند و پر بازدید شود به خاطره *کو کو*

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که بیشتر از ده ثانیه بشه میرم بیرون😁😁😁

ااخ گفتی ..بهترین کارو میکنی😂🙂✌

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
کاربرمرد؟ 

نه فقط غَهلِه و نوموخاد عکس بگزاره یا دقیق تر بسیارررر کرم داره😑

نت ضعیف بود رو جا انداختی😂

مادر شوهرم اومد کابله وای فار رو خورد الانم گوشیم خاموش شده دارم با کفتر تند تند جوابتونو میدم😏😎

خودتو میگم=/😂

نه والا زندم دارم حرص میخورم 😂

😂😂😂😂معلومه دلت پره

اخه مثلا طرف چالش میزاره بعد خودش اولین نفر هیچی عکس نمیزتره حالا جوک باشه شوهر باشه

خب نمیتونی نزن تاپیک خواهره منن

اخه مثلا طرف چالش میزاره بعد خودش اولین نفر هیچی عکس نمیزتره حالا جوک باشه شوهر باشه خب نمیتونی نزن ...

😂😂😂😂اکثرا هم میگن شما عکسو بزارید منم میزارم

ولی بنظرم اینک نظرتو مینویسی ارسال میکنی ولی میبینی تاپیک ب هردلیلی بسته شده خیلی رو مخ تره😂