2777
2789
امروز یه خاوره تو سربالایی همچین بهم چسبوندا  نفسم داشت بند میومد 😑

تو سربالایی کلاج درگیر میکنی؟؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار با بابام نشسته بودم بابام از بس گفت فلان کارو بکن این کار و نکردی هول شدم 

وای بابا ها که نگو 

قشنگ از زندگی سیرت میکننبابای من میگفت آزمون شهری اصلا قبول نمیشه دفعه دوم قبول شدم 

اگه پر رو نبودم که همین گواهی نامه ام نمیتونیتم بگیرم

اگه ننشستی دیگه نمیتونی بشینی اینقدر بشین تا مسلط بشی مثلا ظهر برو که خیابونا خلوته یا صبح زود فعلا جایی خیلی شلوغ نرو که خدایی نکرده عجله کنی تصادف بشه من اگه با شوهرم بشینم اینقدر استرس بهم وارد میکنه ولی همیشه خودم وقتایی که خلوته همه کارام انجام میدم خیلی راحت شده ام من مثل خیلی استرس داشتم نترس انرژی مثبت بده به خودت البته اگه کامل همه چی بلدی تنها بشین

اگه ننشستی دیگه نمیتونی بشینی اینقدر بشین تا مسلط بشی مثلا ظهر برو که خیابونا خلوته یا صبح زود فعلا ...

وای  دقیقا خیلی استرس میدن من رانندگیم خوبه مسیرای سخت و تایم شلوغم میرم فقط این که میترسم تنها برم همین والا یه کارایی میکنن عاقایون که دیونه میشی همش حرف میزنن در حالی که خوذت بری و چیزی نگن حله واقعا 

بچه ها منم داغونم میترسم، گواهینامه جندین ساله دارم ولی نمیتونم بشینم،  واقعا واسه دانشگاه رفتن ...

منم مثل چی میترسم ولی به نصیحت بچه ها میخوام تنهایی تایم خلوت برم 

سخته مخصوصا با این وضع اقتصادی و اعصاب ملتنزدیک خونه ما هم اتوبان هم کوچه هاش پر از ماشین و موتوری و کلانم یه واشین داریم باید هر صبح برسونمش تا دستم بیاد😑 یکمم خودم تو اطراف شرکت تنها برم که ترسم بریزه