2777
2789
عنوان

برگی از زندگی مشترک من

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 33 پست
اسی اگر شوهرتون یه مدت با پدرش قهر کنه نتیجه ای نداره؟ که پدرشون تصمیمش عوض بشه؟

میشه نوش دارو پس از مرگ سهراب

فک کردی قهر کنه چی میشه؟ 

مغازه بدون حضورش فروخته میشه و ارث تقسیم!

نه دیگه اگه بود که اینهمه اینجا درموردش نمیگفتم ک

سلام عزیزم دعامیکنم مشکلاتت حل بشه من واقعامدیونتم چون شبانه روزذهنم درگیرشادمهروژیناست وتاحالافکرمیکردم شادمهربعداینکه ازایران رفت دیگه برنگشت تاژیناروباخودش ببره وچون اقامتش تموم شده بودوقراربودازکانادابیرونش کنن بامیاازدواج کردتااقامت بگیره وفکرمیکردم شادمهرعاشق ژینانبودوفقط ژیناعاشقش بودوچون آبروی ژینارفته بودبابت پخش فیلم تولدمجبوربودازدواج کنه وجیگرم واسه ژیناکباب بوداماباحرفهای شمافهمیدم شادمهرواقعاعاشق ژینابودوژیناچون دیدشادمهربی پوله بایه آدم پولدارازدواج کردووقتی طلاق گرفت تازه فیلش یادهندوستان کردامادرعجبم چراشادمهربابیوفایی ژینابازم عاشقشه واینکه اگه هنوزدوسش داره چراباهاش ازدواج نمیکنه چون شادمهرومیاهم قبل بچه دارشدن مشکل داشتن ومیخواستن جدابشن خیلی دلم میخوادبهم برسن شنیدم ژیناهم رفته آمریکاکنارشادمهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بازم درموردشون اطلاعات داری خواهش میکنم بگوبعد وقتی شادمهرگفت توسن ۲۰سالگی عاشق شدموبعدرفتنش تا۴سال خیلی اذیت شدم شنیدم که منظورش به عشق اولشه یه دختری به اسم مریم که جزوگروهشون بودچون شادمهرتو۲۹سالگی عاشق ژینامیشه وژینا۸سال ازشادمهرکوچیکتره پس منظورشادمهرازاون کلیپ ژینانبوده

من هیچ وقت طعم عشقونچشیدم شایدبه خاطرهمینه ازشکست عشقی دیگران اینقدرناراحت میشم زمان تولدم مادرم فوت کردوتو۲سالگیم پدرم تصادف کردوفوت شدبرادروخواهرهم ندارم وبافقروبدبختی بزرگ شدم شوهرم هم ۲سال شدیداعاشق یه دختری بودودختره بهش خیانت کردوشوهرم به قول خودش ازش متنفرشدوبامن ازدواج کردوطی این سالهاهیچ وقت بهم محبت نکردتمام سنم باتنهایی وبی محبتی گذشت شوهرم هیچ وقت بهم عشق ندادوبه جزموقع ناهارووقت خواب هیچ وقت خونه نیست ونزدیک ۲۰ساله تمام وقتشویاسرکاره یابادوستاش وجزتحقیروتوهین وبی احترامی ازشوهرم وخونوادش چیزی ندیدم تاحالاازهیچ کسی محبت واقعی ندیدم هیچ پولی هم ندارم باهاش خوش باشم وباورم شده هیچکی دختری که خانواده وپول نداره رودوست نداره حتی اگه مثل من اخلاق وچهره وسوادشوخونه داری وشوهرداریوبچه داریش عالی باشه من اصلانمیدونم عشق چیه فقط یه رفیق داشتم اونم بعدطلاقش باهام قطع رابطه کردچون آزادورهاشدوبه همه ی خواسته هاش رسیددیگه من براش شدم مسموم وانرژی منفی خیلی دلم میخوادلاقل توخواب بفهمم عشق یعنی چی حتماچیزقشنگه که من نه ازپدرومادردیدم نه ازشوهر