2777
2789
عنوان

برگی از زندگی مشترک من

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 33 پست
خداوکیلی بشم یکی لنگه خودشون؟ یه آدم کثیف با یه نقشه تمیز؟! درسته؟!

ن عزیزم چ کثیفی فقط با سیاست حقتونو بگیر وگرن میخورن ی ابم روش 

بعدش عصبانیت و خود خوری و دعوا میمونه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت کثافتای قرن جدید

چی بگم

الهی شوهرت با اونها نباشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

خوب اینکه از مال واموال بود 

مشکلت با شوهرت چیه که کاش ازدواج نمیکردی؟

اصل شوهرته 

شوهرت از حقش دفاع کنه کسی نمیتونه دیگ زور بگه 

بایستی تو این موارد تو کنارباشی ،چون روزی با پدرش مشکلش حل میشه فقط تو بده میشی

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

شوهرتون چه واکنشی به پدرش نشون داده؟ باپدرش قهر نکرده یا ازش ناراحت نیست؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

اسی باور کن من‌مجردم‌ و خواهر و برادرام همچین نقشه هایی برام کشیدن

رابطه بابام باهام خوب بود خرابش کردن

واسع برادرم ماشین خرید بابام

ولی اینقدر در گوشش بد من رو گفتن که حتی هزینه کلاس گواهینامم رو نداد ماشین که پیش کش!!

خیلی خوب درکت میکنم ولی من خیلی بدبختم‌که از خانواده خودم میخورم و خانواده خودم نسبت بهم حسودن و دشمنی میکنن

اشتباه از شماس،بعد که فهمیدین تولدش بوده،یه جشن‌مفصل براش میکرفتین تا نقشه اونا هیچ بشه،

کسی این بنده خدا رو پشمک هم حساب نمیکرد

یه دفعه عزیز شد و براش تولد گرفتنو.....

روز پدر به زور بهش سر میزدن

اسی باور کن من‌مجردم‌ و خواهر و برادرام همچین نقشه هایی برام کشیدن رابطه بابام باهام خوب بود خرابش ...

😭خیلی بده

من متنفرم از این روابط

نمیدونم چرا خودم افتادم توش

کسی این بنده خدا رو پشمک هم حساب نمیکرد یه دفعه عزیز شد و براش تولد گرفتنو..... روز پدر به زور بهش ...

اسی اگر شوهرتون یه مدت با پدرش قهر کنه نتیجه ای نداره؟

که پدرشون تصمیمش عوض بشه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.