2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف منم دخترم ۲۰ روزشه شیر میدم شدم نی قلیون

از شیر بگیرمش ان شالله دو سال دیگه سیپرو هپتادین میخورم چاق شم

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

والا منکه هیچی چاقم نمیکنه ن غذا ن از شیر گرفتن ن دارو

هیچی هیچی

اتفاقا منم بچمو از شیر گرفتم۲۲ماهشه

البته شیر کمکیم میدادم

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
مگه سیپرو چاق می‌کنه 

اااره

دختر اولمو شیر میدادم شده بودم ۴۶ کیلو ،از شیر گرفتمش ۲۰ روز سیپرو خوردم ۲۰ کیلو اضاف کردم شدم ۶۶ .

اااره دختر اولمو شیر میدادم شده بودم ۴۶ کیلو ،از شیر گرفتمش ۲۰ روز سیپرو خوردم ۲۰ کیلو اضاف کردم شد ...

وااای چه خوب چطوری میخوردی قرص چند تا در روز خواب آلودگی هم داشتی

وااای چه خوب چطوری میخوردی قرص چند تا در روز خواب آلودگی هم داشتی

من ب حدی لاغر شده بودم استخوونام صدا میداد قشنگ صدای تق تق میدادن ، ب هیچ عنوان هم استعداد چاقی نداشتم و ندااارم

من چن روز اول روزی دوتا میخوردم ، بعد چن روز روری یدونه ، بعد چن روز روزی نصفه ، بعد چن روز یک چهارم ، بعددیگه هفته ای یه نصفه ،، اینجور کم کم قطعش کردم دقیق شبی یک کیلو اضاف کردم هیچیشن برنگشت .. بعد ۶ ماه دوباره یه هفته خوردم دو کیلو اضاف کردم . 

من ب حدی لاغر شده بودم استخوونام صدا میداد قشنگ صدای تق تق میدادن ، ب هیچ عنوان هم استعداد چاقی نداش ...

ببخشید خیلی سوال میکنم

شما خواب آلودگی و عصبی هم میشدید

ببخشید خیلی سوال میکنم شما خواب آلودگی و عصبی هم میشدید

من اون دفعه اول ک خوردم نهههه اصلا ولی دفه دوم ک یکهفته خوردم ااااره کل روز رو خواب بودم و عصبییی ، ب حدی خوابم میومد سر سفره قاشق از دستم میفتاد خودمم یهو سرم میخورد ب دیوار🤣🤣

حالا دگه نمیدونم چرا اول بار اینجور نبودم ولی دوم بار اینجور شدگ